1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2017 22:32

Οι στόχοι και τα φαβορί της Pre League

Η Pre League ξεκινά αύριο με τις ομάδες να έχουν όνειρα και στόχους. Υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ όμως όλες έχουν δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου στην Α1 γυναικών. 


Εκεί θα βρεθεί η πρώτη ομάδα και άλλη μία που θα προκύψει από τα πλέι οφ 2-5. Αντίστοιχα θα υποβιβαστεί η 12η ομάδα μαζί με μία από τα πλέι άουτ 8-11.

Η ΑΕΚ φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί και… πρωταθλήτρια των μεταγραφών. Βεβαίως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Απέκτησε τις Μαρία Οικονομίδου, Αθηνά Χρυσομάλλη,  Φωτεινή Μπίσκου, Όλγα Μαλουσάρη,  Σοφία Γκρέκα.

Από κοντά είναι και η Θέτιδα που αναμένεται να είναι η βασική αντίπαλος της ΑΕΚ στη μάχη για την κορυφή της PreLeague. Mε τις Γιοβάνη, Χρήστου, Γεωργιαδου και Κούρδογλου στο ρόστερ ενισχύθηκε η ομάδα της Λυκογιάννη.

Πολύ φιλόδοξο είναι και το Αιγάλεω που πήρε Καββαδία και Κάστανου ενώ είναι μια δεμένη ομάδα θα θέλει να βρίσκεται στην πεντάδα. Πάντως στα φιλικά έδειξε μεγάλη δυναμική.

Ο ΖΑΟΝ του Κώστα Λιώση φιλοδοξεί να συμμετάσχει στα πλέι όφ ανόδου και με μεταγραφές όπως η Λαμπρινίδου, Φακοπουλίδου και η Κατσαντώνη μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Ηλυσιακός με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη στον πάγκο κράτησε τον βασικό κορμό θα θέλει να συμμετέχει στα πλέι οφ.  Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου.

Ο Πανιώνιος έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και ανάλογα κινήθηκε στις μεταγραφές. Καρπουζά, Λαγουδάκη, Γκούζου, Κωνσταντίνου και Χατζηκωνσταντά ενισχύουν τις κυανέρυθρες.


Παρότι πέρσι συμμετείχε τα μπαράζ ανόδου, φέτος η Πετρούπολη κρατάει χαμηλούς τόνους και βάζει τον στόχο της παραμονής.

Γρήγορη παραμονή είναι ο στόχος του ΑΟ Λαμίας, παρότι πέρσι έφτασε στα πλέι όφ ανόδου.


Τα Βριλήσσια έχουν θέσει ως στόχο την ανάδειξη των νεαρών αθλητριών και την παραμονή. Θα βοηθήσουν οι μεταγραφές όπως η Ντόνα (πάσα), η Γιαννέλου (κέντρική) και η Μαθουδάκη (λίμπερο).

Ο ΓΑΣ Μεσσαράς θέλει να είναι ανταγωνιστικός, να σωθεί γρήγορα και αν είναι δυνατό να μπει στην πεντάδα.

Ο νεανικός Απόλλωνας του Γιώργου Λυκούδη με μέσω όρο ηλικίας τα 19,4 χρόνια θα παλέψει για την παραμονή

Τέλος όπως δήλωσε και ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Χρήστος Ντινόπουλος, η ομάδα του θέλει να αποφύγει στον υποβιβασμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ