1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2017 20:32

Ο Δρίκος για τον Μπέμε

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Μπέμε σύμφωνα με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Σωτήρη Δρίκο "είναι στο τοπ-10 των κεντρικών. Όχι τώρα, που διακρίθηκε στο Ευρωβόλει, αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί να μην τον έπαιξα ως αντίπαλο, αλλά παρακολουθώ το παγκόσμιο βόλει και τον γνωρίζω πολύ. Για πρώτη φορά θα έρθει τόσο ψηλός και θηριώδης κεντρικός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουν παίξει στην Ελλάδα και οι Γκέριτς, Αγκάμεζ, Χελντ, Μέστερ σε θέσεις κεντρικών, αλλά ο Μπέμε συνδυάζει και ύψος και όγκο. Είναι θηρίο και φόβητρο για τους αντιπάλους. Τέτοιο παίκτη, τόσο ψηλό και τόσο ογκώδη, δεν έχουμε δει στην Ελλάδα"

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστήριξε: "Είναι καλός σε όλους τους τομείς, με έφεση στο μπλοκ. Διαθέτει εξάλλου και πολύ ψηλό χτύπημα που δύσκολα θα αντιμετωπισθεί από τους κεντρικούς του πρωταθλήματος μας. Το σερβίς του, μπορεί να είναι φλότινγκ, αλλά πολύ δύσκολο για τους αντίπαλους υποδοχείς. Επαναλαμβάνω ότι θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, καθώς και η ηλικία του, 32 χρονών, είναι η ενδεδειγμένη για υψηλού επιπέδου βόλει"

Για τα μείον της απόκτησης του "Με την προσθήκη του Μπέμε, ο Ολυμπιακός αποκτά υπεροπλία στους κεντρικούς, ο νεαρός Τσέλιος όμως θα μείνει πίσω. Κακώς πήγε στον Ολυμπιακό ή κακώς ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει δανεικό σε άλλη ομάδα για να παίξει. Είναι ένα παιδί που πέρυσι ξεκίνησε να πατάει στα πόδια του, ο παροπλισμός του όμως , αφού θα βρίσκεται πίσω από τους Μπέμε, Πετρέα, Ανδρεάδη θα τον αφήσει πίσω. Χρειάζεται παιχνίδια για να προοδεύσει"

Σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ "Ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε όλους τους τομείς, υστερεί μόνο στη θέση του διαγώνιου. Ο Οιβάνεν δεν είναι καλύτερος του υγιούς Γκόμεζ, ή κάποιου άλλου σπουδαίου παίκτη που πιθανόν θα αντικαταστήσει τον Βενεζουελάνο, αν δεν επανέλθει σε καλή κατάσταση".

Πηγή: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ