1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-08-2017 19:31

Καρκαλής: «Έχουμε δεσμεύσει χορηγίες για να πληρωθούν όλοι οι αθλητές»

Με επιστολή του στο volleynews.gr ο , Γιάννης Καρκαλής, απαντά στα λεγόμενα του πρώην αθλητή της ομάδας Κιριλο Κλότσκο, στον οποίο οφείλονται χρήματα.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρει ότι έχει μείνει ενα 10% ανεξόφλητο από τις υποχρεώσεις της ομάδας για την περσινή περίοδο, το οποίο θα καλυφθεί με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς ήδη έχει δεσμεύσει νέες χορηγίες για αυτό το σκοπό

Αναλυτικά:

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

«Αγαπητοί κύριοι, τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα Βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έκανε υπερήφανη την Χαλκίδα, τους πολίτες και τους φιλάθλους της πόλης με την πορεία της, ανεβαίνοντας δύο Εθνικές Κατηγορίες και η ΧΑΛΚΙΔΑ να αγωνίζεται στη VOLLEYLEAGUE.

Ζήσαμε όλοι μαζί ανεπανάληπτες αθλητικές στιγμές που η πόλη είχε να ζήσει εδώ και δεκαετίες.

Η πορεία μας έκανε επί της ουσίας το αδύνατο δυνατό. Ένα μικρό σωματείο βόλεϊ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, με κινητήρια δύναμη ανθρώπους που είχαν την αγάπη, το όραμα, την τεχνογνωσία και πάνω απ όλα όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά κατόρθωσαν να πετύχουν τον απόλυτο στόχο που έθεσαν. Την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Και αυτό το πέτυχαν διότι στην πορεία έπεισαν για τον πραγματικό και μεγάλο στόχο όλους τους Χαλκιδέους που αγκάλιασαν από την αρχή την ομάδα και την έκαναν ομάδα όλης της πόλης με το σύνθημα - όλοι μαζί μπορούμε ψηλά!

Για εμάς αυτό αποτελεί σήμερα μία δικαίωση των κόπων και προσπαθειών μας ιδιαίτερα όταν βλέπουμε ότι λειτούργησε ως συνδετικός κρίκος που ένωσε όλο τον αθλητικό κόσμο της πόλης και όχι μόνο.

Επίσης χαιρόμαστε όταν η πορεία μας αναφέρεται ως παράδειγμα και κάνει πολλές ομάδες της πόλης μας σε όλα τα αθλήματα να ανεβάζουν τον πήχη ψηλότερα και να βάζουν μεγαλύτερους στόχους για το μέλλον.

Γιατί τελικά ίσως αυτό να είναι το ζητούμενο για όλους μας σε μια κοινωνία που το προσφέρει με μοναδικό τρόπο ο αθλητισμός: ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Η Διοίκηση της ομάδας μας, την ευθύνη της οποίας είχα την τιμή να έχω τα δύο τελευταία χρόνια, αισθάνεται επίσης υπερήφανη για την άριστη οικονομική διαχείριση των δύο τελευταίων περιόδων 2015-2016 και 2016-2017.

Ανταπεξήλθε στη δυσκολότερη από ποτέ οικονομική περίοδο που περνά η χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε ένα τεράστιο οικονομικό μπάτζετ που είχε να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει.

Στην περίοδο 2015-2016 (Α2 Εθνική) έγινε πλήρης εξόφληση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε απέναντι σε παίκτες, προπονητές, διαμονή, διατροφή κλπ

Στην περίοδο 2016-2017 (Α1 Εθνική) έχει γίνει ήδη η εξόφληση του 90% των υποχρεώσεών της και απομένει ένα 10% για να γίνει το απόλυτο 100% των εξοφλήσεων για δεύτερη συνεχή χρονιά ιδιαίτερα απέναντι στους αθλητές.

Ένα 10% το οποίο δεν είχε προβλεφθεί αρχικά και δεν θα υπήρχε ως έλλειμμα αν δεν είχαν γίνει λάθη και αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο των χειμερινών μεταγραφών, που αναγκαστικά έγιναν για να μείνουμε στη μεγάλη κατηγορία.

Καταλαβαίνουμε το παράπονο που εκφράζουν οι πολύ λίγοι επί το πλείστον παίκτες της ομάδας μας για ένα μέρος της μισθοδοσίας τους που υπολείπεται (Ας δουν όμως την πραγματικότητα και τι γίνεται και σε άλλες ομάδες της χώρας).

Έχουν όμως την διαβεβαίωσή μας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πάρουν τα χρήματά τους με μία μικρή χρονική καθυστέρηση.

Γι αυτό το λόγο ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ήδη έχει δεσμεύσει νέες χορηγίες ώστε να πληρωθούν όλοι οι αθλητές της περιόδου 2016-2017.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή μου με αφορμή την επιστολή του πρώην και συμπαθή κατά τα άλλα αθλητή μας θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες και φιλάθλους της Χαλκίδας που στήριξαν με κάθε τρόπο αυτή την προσπάθεια.

Μια προσπάθεια που δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια να έχουμε την οικονομική στήριξη της πολιτείας όπως συμβαίνει σε άλλες πόλεις με άλλες ομάδες βόλεϊ της χώρας μας.

Είχαμε όμως κάτι ακόμη πιο δυνατό! Την απλόχερη στήριξη του απλού κόσμου, του ανώνυμου πολίτη, φίλαθλου, έμπορα και επιχειρηματία της περιοχής μας.

Και γι αυτό τα καταφέραμε!

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Καρκαλής

Πρόεδρος ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

(Ερασιτέχνη)»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ