1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2017 16:35

Παίζει ο Πανναξιακός, με κόουτς τον Παπαδόπουλο

Φως στο ατελείωτο τούνελ του Πανναξιακού, αφού βρέθηκαν 9 άτομα που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση και θα δηλωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με προπονητή τον Κώστα Παπαδόπουλο και στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Παπαδόπουλος έχει κάποιες παίκτριες stand by, ενώ η μοναδική που υπάρχει στο ρόστερ είναι η Διώτη, εφόσον δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό. Απόκτηση ξένης παίκτριας δεν υπάρχει, εκτός κι αν υπάρξει δωρεά επιφανούς Ναξιώτη φιλάθλου.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Νάξου και έγινε έπειτα από πρωτοβουλία μιας ομάδας απλών φιλάθλων.

Σύφωνα με το ρεπορτάζ του sportcyclades

Με τρία μέλη της διοίκησης να είναι παρόντα, τα μέλη της ομάδας μίλησαν σε πολύ καλό κλίμα αναζητώντας να βρεθεί μία λύση έστω και την ύστατη στιγμή.

1. Σύσταση ψηφοδελτίου μέχρι απόψε στις 21:00 με κάποια μέλη ήδη να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.
2. Εάν και εφόσον υπάρχουν υπογεγραμμένες οι υποψηφιότητες να δηλωθεί η Γυναικεία ομάδα στην Α1 Γυναικών.
3. Προκήρυξη εκλογών για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο
4. Διάφορες καινοτόμες δράσεις προκειμένου να εξασφαλιστούν πόροι

Το πλάνο λέει ότι, σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει συμμετοχή της ομάδας στην Α1, με στόχο την παραμονή, ενώ θα δοθεί βάρος στις ακαδημίες, τόσο του μπάσκετ, όσο και του βόλεϊ.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα, καθώς ο χρόνος πιέζει, με το γενικότερο πάντως κλίμα να είναι θετικό, καθώς μετά από πολύ καιρό φαίνεται να υπάρχει λύση και μάλιστα εφικτή, χωρίς δεσμεύσεις και με γνώμονα τη σωτηρία του συλλόγου.

Οι γονείς των αθλητριών και των αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως και οι μπασκετικοί, καλούνται να πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. σε ένα πρότζεκτ ευέλικτο, βατό και άμεσα υγροποιήσιμο, όπου ο καθένας δεν θα πρέπει να ματώσει οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχου μέλη της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και επιχειρηματίες που στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

Πηγή: sportcyclades.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link Ο τζαμπας πέθανε Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 15:54 posted by Ο τζαμπας πέθανε

    Elenaki τρέμεις μήπως γίνει η δήλωση ;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ