1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2017 12:43

Οργή σε Άρη, Ελπίδα για τη φιλοξενία του Ηρακλή Κηφισιάς

Με ανακοίνωσή τους, ο Άρης και η Ελπίδα διαμαρτύρονται για το ξενοδοχείο που επελέγη για να μείνουν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του Final 4 κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο. Όπως καταγγέλουν, το ξενοδοχείο δεν ειναι για... την ηλικία των αθητριών, κάτι που σόκαρε τα κορίτσια.
Η ανακοίνωση

Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας «άλλης χροιάς» και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους.

Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος.

Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο «βωμό» του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, «έχασε» ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος(παρά τις προσπάθειες μας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ.

Και όπως λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα»

*Τα σωματεία*
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΣ

8 σχόλια

  • Comment Link Goolfun Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 08:36 posted by Goolfun

    Ο φωτεινος παντογνωστης του έτερου site εχει και αποψη για τα σωματεια.Η δικη του ομαδα ετσι και πηγαινε σε τετοια χαλια να μεινει θα εγραφε θα εγραφε θα εγραφε.εδω εγραφε για αλλα και αλλα .για ραντσα για μιλρα πουλμαν για οτι μπορεις να φανταστεις.
    Εχει προφανως παρε δωσε και για αυτο τωρα τον νοιαζει η ηρεμια των παιδιων.χαχα.
    Απο πότε;
    Πηγαινε εσυ να μεινεις σε αυτα τα δωματια που για να τα εχεις εγκρινει προφανως τεραιαζουν στην αισθητικη σου.

  • Comment Link Δημοσθενης Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 14:14 posted by Δημοσθενης

    Αγαπητε κυριε η κυρια....μολις την προηγουμενη ομαδα οι ομαδες ελπις και αρης μαζι με τις ομαδες ηρακλης ιωαννινων μεγας αλεξανδορς γιαννιτσων μακεδονες αξιου εα λαρισας γσεε ελασσονας και του αο καβαλα συμμετειχαν στην προημητελικη και ημιτελικη φαση του πανελληνιου που διεξηχθη στην πολη της καβαλας....για βρειτε λοιπον αν υπηρξε καμια διαμαρτυρια η αν υπηρξαν ευχετηριες ανακοινωσεις για την διεξαγωγη των αγωνων....λοιπον για να τελειωνουμε οποιος ειναι υπευθυνος για την διαμονη των ομαδων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ σε τετοιο ξενοδοχειο πρεπει αμεσα να απολογηθει....

  • Comment Link Αμπελοκηποι 2017 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:11 posted by Αμπελοκηποι 2017

    POSTED BY CLOUD
    Ο Ηρακλης κηφισιας ειναι εκτεθειμενος πρωτον γιατι προκειται για παιδια και δευτερον η αισθητικη του ειναι κατω του μηδενος...ειδαμε τις φωτο που δημοσιευτηκαν κι οι εκτεθειμενοι ειστε εκει στον ηρακλη...τιποτα καλυτερο σε ξενοδοχειο δεν ειχατε...με καθρεφτες στα ταβανια, μπραβο σας... θα το δουν στη fibv και θα το κλεισουν και το μαγαζακι της εοπε...εκτιθεστε οσο μιλατε κι απο πανω!!

  • Comment Link Κουλόπουλος Γιάννης Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 12:43 posted by Κουλόπουλος Γιάννης

    Είναι ή δεν είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής ζευγαριών? Αν ευσταθεί αυτός ο ισχυρισμός των φιλοξενούμενων όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες (σε πόσα κανονικά ξενοδοχεία έχετε δει καθρέφτες οροφής?) θα έπρεπε άμεσα η ΕΟΠΕ να επέμβει για να ζητήσει αλλαγή τόπου διαμονής. Διαφορετικά είναι συνυπεύθυνη.

    Cloud αντί να τους ζητήσετε συγνώμη έχετε το θράσος να τους κατηγορείτε για δημιουργία εντυπώσεων!!! Εσύ σαν πατέρας θα κοιμόσουνα το βράδυ ήσυχα στο κρεβάτι σου σκεφτόμενος ότι η δεκαπεντάχρονη κόρη σου εκτίθεται σε τέτοιες εικόνες και κοιμάται με την συνοδεία αναστεναγμών και λοιπών χαρακτηριστικών ήχων? Για να μαζευτούμε λίγο όλοι. Ντροπή.

  • Comment Link final4 Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 12:24 posted by final4

    posted by Cloud άκου... το γιατί δεν πήραν τη διοργάνωση το ξέρει η ΕΟΠΕ που αξιολόγησε τις προσφορές...αν ήταν να βάλετε τα παιδιά σε χαμαιτυπειο και δεν είχατε λεφτά να μην περνάτε τη διοργάνωση...αν ήταν να βάλουμε λεφτά ας ερχοστασταν εσείς Θεσσαλονίκη... Τις εντυπώσεις μας τις κάνατε εσείς με το κλίμα του ξενοδοχείου οσο για το ποιος έχει εκτεθεί ας το κρίνει ο κοσμος του Βόλλεϋ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ