1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2017 12:01

Έρχεται ο Μουνιόθ

Ταξίδι αστραπή θα κάνει σήμερα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ.
Ο Ισπανός τεχνικός έρχεται από την Τουρκία, απ΄ όπου κατάγεται η σύζυγός του και η αναχώρηση του είναι προγραμματισμένη το βράδυ.

Με τον Μουνιόθ θα γίνει συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να προχωρήσουν τα θέματα των ξένων σε θέσεις πασαδόρου, ακραίου και διαγώνιου, με τους Βαν Νταικ, Ραιτς στις προτάσεις των μάνατζερς.

 Ο Ισπανός τεχνικός θα συζητήσει και οργανωτικά θέματα, αλλά και των συνεργατών του, με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί την παραμονή του προπονητικού τιμ του Μπόσκαν. Ο Κυπελλούχος έχει επενδύσει σε μια ομάδα ανθρώπων(Βουρδέρης, Γεωργιάδης, Βέρτα κλπ) και αυτούς εμπιστεύεται. Για τη θέση του αναπληρωματικού ακραίου εξάλλου, υπάρχει ο Κώστας Χριστοφιδέλης και θα παραμένει ένας εκ των Κοκκινάκη, Ρουμελιωτάκη με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, αν βέβαια ρίξει το κασέ του, καθώς στην τελευταία τριετία η απουσία πρωταθλήματος είναι λογικό να επιφέρει μειώσεις στους παίκτες που παραμένουν.

Mέσα στα πλάνα του Ισπανού βρίσκεται και ο θηριώδης Βούλγαρος Τοντόρ Αλεξίεφ(2.04, 34) με πλούσια εμπειρία στα πρωταθλήματα Τουρκίας(Χάλκμπανκ, Ιστανμπουλ), Ρωσίας(Σουρκούτ, Ουράλ, Εκατερινεμπουργκ), Ιταλίας(Γκαμπέκα), ενώ πέρυσι έπαιξε στην Μπολιβάρ Αργεντινής. Ο Μουνιόθ θεωρεί ότι ταιριάζει ο Βούλγαρος με τον Ολλανδό, αφού έχει πολύ καλές επιθετικές επιδόσεις, ενώ ο Ραούβερντινκ έχει έφεση στην υποδοχή, χωρίς να υστερεί σε άλλους βασικούς τομείς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ