1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2016 00:40

Η εκδίκηση του... Ναξιώτη Ρούση τρώγεται κρύα (3-1 τον ΠΑΟ - στατιστικό)

Ο Πανναξιακός με προπονητή τον Γιώργο Ρούσση που μέχρι τα μισά της σεζόν 2015-16 ήταν στο τριφύλλι, νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-1 στη Νάξο στο φινάλε του Α΄γύρου και τον γκρέμισε από την κορυφή της βαθμολογίας.


Ο Πανναξιακός έκανε εκπληκτική εμφάνιση, με πολύ πάθος και καλή τακτική και νίκησε τις πράσινες που υποχώρησαν πίσω από τον Ολυμπιακό και στην 2η θέση.

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση προηγήθηκε με 12-5 (μπλοκ Ζακχαίου) με τον Παναθηναϊκό να μη βρίσκει λύσεις στην υποδοχή. Ο Δημήτρης Καζάζης ανακάτεψε την τράπουλα με Παπαδοπούλου και Λαγουδάκη. Η διαφορά έφτασε στο +10 (19-9) υπέρ των γηπεδούχων και το 1-0 σετ με 25-13 έγραψε η Ζακχαίου.

Στο δεύτερο σετ, ο Παναθηναϊκός φάνηκε να αντιδρά και ακόμα και όταν στο δεύτερο τεχνιό τάιμ άουτ ο ΠΑΟΝ ήταν μπροστά με 16-12, οι «πράσινες» ροκάνισαν και έφτασαν στο 20-20 με την Παπαδοπούλου. Η Μερτέκη έκανε το 20-22, η Γάτση έχασε το σερβις για το 21-23 και οι φιλοξενούμενες έφτασαν με την Κωνσταντινίδου στην ισοφάριση με 23-25.

Στο τρίτο σετ, η ομάδα της Νάξου πίεσε εκ νέου τον Παναθηναϊκό, που προσπαθούσε να βρει σωστό σχήμα για να αντεπιτεθεί. Η Καρπουζά μπήκε στο 12-7 στη θέση της Κωνσταντινίδου, η Λαγουδάκη αντί της Πολ στο 15-8 και η Καββαδία αντί της Φιλντ στο 21-10. Η Τοτσίδου έβαζε δύσκολα στον ΠΑΟ από το σερβίς και κάπως έτσι έγινε το 2-1 με 25-10.

Με ψυχολογία μετά το 2-1 σετ, ο Πανναξιακός κατάφερε να κατακτήσει και το τέταρτο σετ αφού πήρε διαφορά (12-8, 19-11, 22-16) και έγραψε το 3-1 με 25-18.

Ήταν μια νίκη τακτικής του Γιώργου Ρούση, που νίκησε κατά κράτος τον Δημήτρη Καζάζη και πηρε  ρεβάνς για τον περσινό διωγμό του και την αντικατάσταση του μετά την απώλεια του κυπέλλου στη Νάξο. Έδωσε μασημένη τροφή στις παίκτριες του , ιδιαίτερα στον τακτική στο σερβίς και αυτές απλά εκτέλεσαν τις εντολές του.

Ο Πανναξιακός είναι η ομάδα που διαφημίζει τη Νάξο, σε όλη την αθλητική Ελλάδα και ο Δήμος πρέπει να στηρίξει και να την ενισχύσει, στη δύσκολη φετινή πρόσπάθεια, με δεδομένο ότι διαθέτει το καλύτερο σύνολο στην ιστορία του συλλόγου.


Τα σετ: 3-1 (25-13, 23-25, 25-10, 25-18)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Ρούσης): Φρέσκο 15 (12/27 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Πότοκαρ 11 (11/30 επ, 60% υπ - 20% άριστες), Δρακουλίδου 3 (2/5 επ, 1 άσσος), Οικονομίδου 13 (8/11 επ, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Τοτσίδου 14 (10/21 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ, 25% υπ - 17% άριστες), Ζακχαίου 12 (4/9 επ, 1 άσσος, 7 μπλοκ) / Κακουράτου (λ, 36% υπ - 28% άριστες), Γάτση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου 3 (3/5 επ), Πολ 6 (6/40 επ, 44% υπ - 20% άριστες), Μερτέκη 17 (14/40 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Ρίτσι 11 (10/25 επ, 1 άσσος, 11% υπ - 6% άριστες), Φιλντ / Ρόγκα (λ, 34% υπ - 31% άριστες), Λαγουδάκη, Καββαδία 2 (2 μπλοκ), Παπαδοπούλου 2 (1/3 επ, 1 μπλοκ), Καρπουζά 3 (2/4 επ, 1 άσσος)

«Τελειώσαμε ιδανικά»

Ο προπονητής του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης είπε: «Τελειώσαμε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ήμασταν πολύ κακοί σήμερα. Τα κορίτσια της Νάξου φάνηκε ότι το θέλανε περισσοτερο. Βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα. Από εκεί και πέρα προχωράμε».

18 σχόλια

  • Comment Link antikimenikos Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 14:14 posted by antikimenikos

    Αγαπητε δεν καταλαβαινεις η κανεις πως δεν καταλαβαινεις.Αλλο πρωταθλητισμος,αλλο δημιουργια και εξελιξη αθλητριων.Διαχρονικα στην Ελλαδα ομαδες που κανουν η εκαναν πρωταθλητισμο,ποτε δεν εβγαλαν ουτε μια αθλητρια. Π.Α.Ο,Ο.Σ.Φ.Π,ΑΕΚ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.Πες μου λοιπον απο ολους αυτους που ανεφερες,ποιος εχει αποδειξει,οτι μπορει να αντεξει το βαρος της φανελας των ανωτερω ομαδων,και ειδικα των δυο μεγαλων βασει τιτλων;Μιας και ανεφερες την Μερτεκη,διοτι οι υπολοιπες δεν εχουν τη δυνατοτητα ουτε στον Π.Α.Ο,ΟΥΤΕ κυριως στον Ο.Σ.Φ.Π καν να σταθουν,τι ειδες απο την συγκεκριμενη αθλητρια,που την ειχε καθημερινα και την δουλευε ο κυριος Σκουλικαρης; Θα σου πω λοιπον εγω τι εχω δει.Ουδεποτε εμαθε να κανη υποδοχη,και ουδεποτε οσα χρονια παιζει στον Πανθηναικο,σε ενα μεγαλο παιγχνιδι δεν καθωρισε το αποτελεσμα.Ευτυχως για εκεινη που η οικονομοικη δυσπραγια του Π.Α.Ο την αναγκασε να παιξη διαγωνια...και εφυγε απο το βραχνα που λεγεται υποδοχη.Αλλο προπονω ομαδες και αθλητριες που εχουν στοχο την σωτηρια,και αλλο προπονω ομαδες που διεκδικουν τιτλους.Αλλο εξελισω ταλεντα η μετριες κι'αλλο διαχειριζομαι Ελληνιδες και ξενες υψηλου επιπεδου.Ειναι ιεροσυλια να βαζεις τον Νικολακη σαν συγκριση με τους υπολοιπους,οταν μαλιστα εχει να επιδειξη 7 πρωταθληματα και 3 κυπελλα.Και για να τελειωνουμε σταματηστε να αβανταρετε παιδια που με αυτον τον τροπο μονο κακο τους κανετε.Για προτασεις τι να προτεινουμε ρε φιλε,σε ρωτησε ποτε κανεις η δινει κανεις σημασια για το ποιος σου αρεσει;Δηλαδη τι για να σαλιαριζουμε;

  • Comment Link dececco Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 10:04 posted by dececco

    Κοίτα δε ήταν ο βασικός στόχος μου να προωθήσω τους άνω προπονητές.Αναφέρω τα γεγονότα πως έχουν.Ανέφερε μου λοιπόν τι παίκτριες έχουν βγάλει ο Ρουσης ο Καζάζης ο Οικονόμου,o Σολκίδης ή ακόμα και ο Νικολάκης που όλοι εκθειάζουν.
    Μήπως θα έπρεπε αυτοί που σκουντουφλανε όπως αναφέρεις έξω απο το γήπεδο του ΠΑΟ να πάρουν την ευκαιρία τους και να δούμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια?
    Δοκίμασες την Καρολίνα που ενώ είναι καλή στα αναπτυξιακά και στην ανίχνευση ταλέντων δεν κάνει για τον ΠΑΟ?Και πές μας λοιπόν ποια παίκτρια έχει αναδείξει ο ΠΑΟ τη τελευταία τριετία και τι έχει δείξει στην Ευρώπη με τους προπονητές που είχε.
    Η Μερτέκη εσυ που γνωρίζεις λόγω Παναθηναικου θα μας πεις από που κατηφόρισε?
    Η Δρακουλίδου της Νάξου που προχθές αναδείχθηκε και MVP?
    Η Αλεξάκου που αυτή τη στιγμή θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο επίσης?
    Αντιπαρέθεσε λοιπόν τους προπονητές που εσύ πιστεύεις πώς είναι ιδανικοί.

    ΥΓ Θα έπρεπε να σε απασχολεί, αφου είσαι γνώστης του βόλλευ, πως εδώ και χρόνια σαρώνουν απο τις κατηγορίες κορασιδων και νεανίδων οι Μακεδόνες Αξιου,η Ελπιδα Αμπελοκήπων,ο Ηρακλής Κηφισιάς,ο Αίας Ευόσμου κερδίζοντας τα εθνικά πρωρταθλήματα και τροφοδοτώντας τις εθνικές ομάδες,ενώ ο ΠΑΟ δε μπορεί να φτάσει ούτε σε τελικο ΕΣΠΑΑ.
    Δηλαδή οι προπονητές αυτοί είναι οι άσχετοι και εσύ ο σχετικός...Πάλι δε θα φτάσουμε τελικο φέτος....

  • Comment Link pao 14 Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 16:18 posted by pao 14

    Ρε συ φιλε dececco ενω το πας καλα μεχρι ενα σημειο,εννοω σχετικα με τια αθλητριες και ανεξαρτητα εαν συμφωνω η οχι,ειναι σεβαστες γιατι ειναι προσωπικες αποψεις.Ομως ρε φιλε το χαλας οταν αναφερεσαι στους προπονητες.Στον Παναθηναικο ολοι αυτοι ουτε δυο μηνες δεν καθονται.Μια χαρα για Αιαντα,Μακεδονες,και καμμια ομαδιτσα της Α2.Οτι εχουν βγαλει αν εχουν βγαλει ειναι για τις ομαδες που προανεφερα.Για μενα βγαζω αθλητη σημαινει τον παιρνω πιτσιρικι,τον εξελισσω στην α1,και τον φτανω εθνικη ομαδα.Ολα τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες.Ο Παναθηναικος θελει προπονητη με προσωπικοτητα,γνωσεις,και φιλοσοφια πρωταθλητισμου.Αφου με βαζεις στη διαδικασια των ονοματων θα σου πω την προσωπικη μου αποψη.Καρολινα καλη για ακαδημιες και ανιχνευση ταλεντων,Χουντουμαδης αν δεν ειχε τον αδελφο του θα ηταν στα αζητητα,Σκουλικαρης,Ζαλωσταθιαδης,εαν περασουν εξω απο τα αποδητηρια του Π.Α.Ο ΘΑ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ......

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 20:30 posted by pao29

    φιλε συμφωνω στα πιο πολλα και θα σου γραψω κατι...ο παο με χουντουμαδη μαζεψε οτι καλυτερο υπηρχε σε μικρη ηλικια στο παο(βασιλαντωνακη, καββαδια,λιαγκη κλπ)...η εξελιξη δυστυχως ειναι συναρτιση πρωτα του προπονητη και μετα της παικτριας...δυστυχως ο ρουσσης απετυχε παταγωδως σε αυτο οσο ηταν στο παο...του αρκουσε να εχει ακραιες μερτεκη-τσιμα...για την καπεταν φλιντ το εχω γραψει απο μερες οτι πρεπει να παρει τα εισιτηρια και να παει διακοπες σε αυστραλια που εχουν καλοκαιρι...τα αιτια ειναι παρα πολλα αλλα θα γραψω ακομα λιγα...αφου βλεπεις βολλευ τοσα χρονια θα σου κανω μια ερωτηση...εισαι ο καζαζης και εχεις κανει το ματς 1-1 με ναξο...βλεπεις οτι στατιστικα οι κεντρικες σου ειναι 0 σε ολα...λογω θαλασσοταραχης αποφασιζεις να κανεις αλλαγη στο 22-10 αν θυμαμαι καλα με την καββαδια την οποια απο περυσι που ηρθες την εχεις βαλει ψυγειο...μετα βλεπεις οτι σερνονται καποιες παικτριες...δεν κανεις απολυτως τιποτα...πχ κωνσταντινιδου διαγωνια, μερτεκη-πολ ακραιες καρπουζα-καββαδια κεντρικες και αθηνα πασα...κανε και οτι αλλο θες (αποψη εγραψα)...εσυ καθεσαι καζαζη και απολαμβανεις την ηττα...μα ο κοουτς ειναι εκει για να αλλαξει το ματς...για το κλεισιμο συμφωνω τρελλα...ο μαυροματης ηθελε να τιμωρησει καποια κοριτσια μας που δεν πηγαν με την εθνικη ,διελυσαν οι απερχομενοι το βολλευ και εσυ πας μαζι τους;;;ελεος...

  • Comment Link dececco Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 12:24 posted by dececco

    Καλησπέρα σας.Παρακολουθώ τις ομάδες βολλευ του ΠΑΟ από το 1994 τότε που ήμουν δεκαέξι χρονών με ένα κενό της διετίας 2001-2003.
    Δυστυχώς από τα μέσα της δεκαετίας του 90 ο ΠΑΟ στο γυναικείο δεν έχει βγάλει ούτε μια δική του παίκτρια.'Ετοιμες παίκτριες μόνο συν αρκετά καλές ξένες.Παίκτριες ταλέντα που ήρθαν όπως η Ζαννάρα και μετέπειτα η Καρπουζά,η Καββαδία και η Παπαδοπούλου δεν είχαν τη παραμικρή εξέλιξη.
    Πως έγινε η Δρακουλίδου της Νάξου, που έβλεπε τις πλάτες των Κωνσταντινίδου Λ. και δικής μας Παπαδοπούλου,στην 5η θέση στο πανευρωπαικό κορασίδων και στη μετέπειτα νεανίδων, να έχει θέση βασικής με πολύ καλή παρουσία και η Παπαδοπούλου να πελαγοδρομεί;
    Αυτό δε προβληματίζει τον κύριο Μαλακατέ και τη διοίκηση?
    'Επρεπε να περάσει μια ολόκληρη τριετία για να δούν πως η Μερτέκη δε κάνει για ακραία καθώς η υποδοχη δε μαθαίνεται στα 23,πόσο δε με προπονητή τον κύριο Ρουσση;
    Και αν κάποιοι βλέπουν πως είναι η καλύτερη παίκτρια του ΠΑΟ φέτος θεωρώ πως ναι μεν έχει πάρει αρκετούς πόντους, έχει κάνει όμως και αρκετά λάθη που μεταφράζονται σε πόντους του αντιπάλου.Αν και δυνατό κορίτσι, η τεχνική της στα χτυπήματα είναι πολύ περιορισμένη και όταν δεν παίρνει καλά τη μπάλα(κάτι που συμβαίνει συχνά φέτος) κάνει λάθος και εκνευρίζεται.
    Όσον αφορά το παιχνίδι που παίχτηκε θεωρώ πως ήταν απλά μια πολύ κακή εμφάνιση του ΠΑΟ που ξεκίνησε από τη πολύ κακή υποδοχή και από το σέρβις του που ήταν παιδική χαρά.
    Η Ρόγκα που μέχρι τότε είχε κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις και είχε υποσκελίσει Κονομη,Αρτακιανού,Ιακωβίδου(αλήθεια πόσο καλύτερές της για την εθνική ήταν αυτές;)έκανε το χειρότερό της παιχνίδι.
    Μια από τα ίδια η Πολ που εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς σέρνει το άρμα της καλύτερης ακραίας του πρωταθλήματος.Μα 6/40?Δε συζητώ για υποδοχή,σέρβις και μπλόκ.Τα στατιστικά όπως και το παιχνίδι στο youtube είναι διαθέσιμα.Και επειδή πολλοί την εκθειάζετε έχω να πώ πώς στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Σαντορίνη ήταν κάτω του μετρίου.Εκεί που έπρεπε δηλαδή.
    Η Ρίτσι είχε επίσης φτωχή υποδοχή αλλά για όσους ξαναδούν το βίντεο τις άσχημες υποδοχές της τις έκανε τουλαχιστον επιτυχημένες επιθέσεις.Το σερβίς της επίσης έδωσε το δεύτερο σετ στον ΠΑΟ.Για έμενα ήταν η μόνη που διασώθηκε.
    Στο κεφάλαιο τώρα κεντρικές.Το μπλόκ δε κλείνει φέτος.Η Κωνσταντινίδου είναι αρκετά καλή παίκτρια επιθετικά όπως και στο σερβίς καθώς και αρκετά κινητική στους άλλους τομείς.¨Εχει κάποια αδυναμία στο μπλόκ αλλά δε θεωρώ πως είναι ο ανασταλτικός παράγοντας της ομάδας.
    Η Φίλντ θα έπρεπε να έχει φύγει από εχθές.Δεν έχω ξαναδεί χειρότερη ξένη κεντρική στον ΠΑΟ.Δε θα μπω στη διαδικασία να τη συγκρίνω με Λόζαντσιτς,Σαμοντάχοβα,Ρίμπας αλλά θεωρώ Καρπουζά και Καββαδία αδικούνται κατάφορα από τον κύριο Καζάζη.Αν και οι δυό τους είναι πολύ μα πολύ αργές και άτονες στην επίθεση έχουν θεωρώ καλύτερο timing στο μπλόκ.Η Αγγελική με όλο το συμπάθειο θα πρέπει να χάσει και κάποια κιλά.
    Πάσες δεν έχω να σχολιάσω.Για τη Παπαδοπούλου τα είπα στην αρχη.Η Χρυσομάλλη δεν έχει παραστάσεις απο Α1 οπότε μην απαιτούμε.¨Οποιος είχε μάθει στις πολυτέλειες Γιαλένιου και Ντούλε η' Χατζηνίκου και Κουτουξίδου να ξεμάθει.Τα λεφτά τελείωσαν.'Οποιος σύλλογος είναι μάγκας και έχει αξιόλογους προπονητές θα βγάζει και παίκτριες.
    Θέλω να δω τι θα έχει μάθει ο κύριος Καζάζης σαν πρώην πασαδόρος στα δύο κορίτσια της ομάδας στο τέλος της σαιζόν.
    Ο Χουντουμάδης πλήρωσε τις ισχνές αγελάδες ενός καλομαθημένου σε τίτλους ΠΑΟ.Για μένα ο όμιλος πληρώνει ακόμα τον διωγμό του.Ας μας πουν τι παρακαταθήκη άφησε ο κύριος Ρούσης στον ΠΑΟ μέσα σε τρεις σαιζόν.Η διοίκηση κάθε χρόνο θα δρά σπασμωδικά όπως έκανε και πέρυσι με τον Καζάζη και όπως θα κάνει και του χρόνου με κάποιον αλλο.Μακάρι να διαψευστώ.
    Λύσεις στο μέλλον υπάρχουν και ακουν στα ονόματα Καρολίνα Μπαρζούκα από Αθήνα.Σκουληκάρη,Χρυσομαλλίδη,Ζωλοσταθιάδη απο Θεσ/νικη.Αυτοί τουλάχιστον έχουν βγάλει παίκτριες.'Η ακόμα καλύτερα ένας Κοβάσεβιτς να ρίχνει και κανένα μπινελίκι στη διοίκηση μήπως και ξυπνήσει.

    ΥΓ Αλλά να μου πείς όταν υποστηρίζουν ανοικτα στις εκλογές τους απερχόμενους που διελυσαν το βολλευ μπορεις να καταλάβεις που κινούνται και στην οργάνωση του ίδιου του συλλόγου.Και ας μην υποστήριζαν Καραμπέτσο.Υπήρχε και η ομάδα του Μελλισουργου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ