1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2016 18:20

Ντεμπούτο Ντάντε κόντρα στον ΠΑΟ και η επιστροφή Ρανγκέλ

Η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Έτσι τα έφερε και η... μοίρα για τον Αμαράλ Ντάντε που αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα το 2006 και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους των πρασίνων το διάστημα που έμεινε στη χώρα μας.
Με την πράσινη φανέλα ο Βραζιλιάνος ακραίος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ. Ο Ντάντε βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και εκτός απροόπτου θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Επιστροφή Ρανγκέλ στο «Παλατάκι»

Μαζί με τον Αμαράλ Ντάντε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η επιστροφή του Βίκτορ Ρανγκέλ ως αντίπαλος στο «Παλατάκι». Ο επίσης Βραζιλιάνος τη σεζόν 2014-2015 ήρθε στον ΠΑΟΚ στα μέσα της χρονιάς και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος από τον δικέφαλο.

Μετά από απουσία ενός χρόνου, ο Ρανγκέλ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό να θέλει να νικήσει την πρώην ομάδα του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ