1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-09-2016 12:09

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016: «Κόψαμε από τις εθνικές ομάδες για να πληρώσουμε την υπέρβαση στο Ευρωπαϊκό»

Ο πρόεδρος του Σαρωνικού, Στάθης Νικολούζος ανεβάζει τους τόνους στην ΓΣ της ΕΟΠΕ γιατί διαφωνεί με την πρόθεση του ΔΣ της ομοσπονδίας να αλλάξει χρήση ένα ποσό της έκτακτης επιχορήγησης και να δοθεί για την μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Ο Νικολούζος πρότεινε να καταψηφιστεί το αίτημα και τα χρήματα να δοθούν στα σωματεία. Επίσης ρώτησε πόσο κόστισαν οι διοργανώσεις του μπιτς βόλεϊ. 

Ο Ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάνης Ρέρρας απάντησε: «Αυτά τα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο.  Κάποια έγγραφα που είναι απαραίτητα τα σωματεία δυσκολεύονται να τα καταθέσουν. Όλα τα ποσά μπορούνα να κατασχεθούν, όσο κι αν είναι χαρακτηρισμένα για κάποιο σκοπό (σ.σ αυτό μετά από παρέμβαση του Καλπακτσόγλου).

Στα Βαλκανικά το κόστος δεν ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ και στο ευρωπαϊκό του μπιτς βόλεϊ έχουμε μια υπέρβαση, αλλά την καλύψαμε. Όσον αφορά το Ευρωπαϊκό κάτω των 22, θα υπάρξει υπέρβαση , γι αυτό και αποφασίσαμε με δική μου εισήγηση  να κόψουμε τα λεφτά του Αυγούστου από τις εθνικές ομάδες για να πληρώσουμε την υπέρβαση του προυπολογισμού»


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ