1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2016 23:45

Χρυσομαλλίδης: «Ξεπέρασαν τον εαυτό τους»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την κατάκτηση του τίτλου ήταν ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης που τόνισε πως οι αθλήτριες του ξεπέρασαν τους εαυτούς και άξιζαν αυτό το τρόπαιο, κλείνοντας ιδανικά μία φουρνιά αθλητριών που είναι η τελευταία τους χρονιά στις νεάνιδες του συλλόγου.
«Πρώτα απ'όλα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές για την παρουσία τους σε αυτό το φάιναλ-4. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ο δεύτερος τίτλος με τις νεάνιδες, για 4 αθλήτριες ήταν η τελευταία τους χρονιά και θέλαμε να κλείσει αυτός ο κύκλος με άλλον έναν τίτλο. Παρά την απουσία της Παπάζογλου που τραυματίστηκε στον ημιτελικό της ΕΠΕΣΘ καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε κάποια πράγματα για να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να λύσουμε το πρόβλημα με την απουσία της. Τα κορίτσια με πολύ προσπάθεια και κόπο όχι απλά κατάφεραν να καλύψουν την απουσία τους αλλά ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες», τόνισε ο προπονητής της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ