1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2016 19:00

Τα βλέμματα στο Ανόρθωση - ΑΕΛ

Με τον αγώνα Ανόρθωσις – Transbunker ΑΕΛ να ξεχωρίζει, συνεχίζεται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΤΙ, ενώ στους άλλους τρεις αγώνες που συμπληρώνουν την αγωνιστική, ο πρωτοπόρος Prestige Απόλλων υποδέχεται την Ολυμπιάδα Ν. η δεύτερη Τεχνοοικία ΑΕΚ πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου και στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το ΘΟΙ υποδέχεται τον Αρη Πολεμίου. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 19:30. Αναλυτικά:
ATI:Ανόρθωσις – Transbunker ΑΕΛ

Πρόκειται για τον πιο σημαντικό αγώνα της ημέρας. Οι δυο ομάδες βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα δυναμικότητας άν και η TransbunkerΑ ΕΛ αγωνίζεται με τρεις ξένες.

Η Ανόρθωσις το τελευταίο διάστημα έδειξε πολύ ανεβασμένη, ενώ προέρχεται από τη σημαντική νίκη τετράδας επί της Ε.Ν.Α.ΑΘ. στον Αγιο Αθανάσιο την περασμένη εβδομάδα. Η Transbunker ΑΕΛ άν και έχασε στην έδρα της από τον Prestige Απόλλωνα σχετικά εύκολα παρουσιάζεται έτοι μη για αντίδραση και ο αγώνας με την Ανόρθωση θεωρείται μια καλή ευκαιρία διασφάλισης και της τρίτης θέσης.

Γήπεδο Απόλλων: Prestige Απόλλων – Ολυμπιάδα Ν.

Prestige Απόλλων είναι το απόλυτο φαβορί στον αγώνα απέναντι όμως σε μια Ολυμπιάδα Ν. που προέρχεται από δυο σερί νίκες οι οποίες στην ουσία   αποτέλεσαν εισιτήριο παραμονής. Οι δυο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος και οι δυο προπονητές Γ. Γιαπάνης και Χρ. Σιαντρής θα δώσουν την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριές τους να αγωνιστούν. Δεν αποκλείεται η επανεμφάνιση μετά από απουσία ενός μήνα λόγω θλάσης της διεθνούς κεντρικής του PrestigeΑπόλλωνα Αντρης Ιορδάνους.

Γυμν. Αγ. Αθανασίου: Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου – Τεχνοοικία ΑΕΚ

Η νέα στάση της Τεχνοοικία ΑΕΚ στο ταξίδι με στόχο την κορυφή λέγεται Αγιος Αθανάσιος. Απέναντι στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. η ομάδα της Ρούλας Κατσαμπή  θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μια μεστή εμφάνιση για να κερδίσει το τρίποντο. Στη διάθεση της κόουτς θα είναι η πασαδόρος Δέσποινα  Κωνσταντίνου που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Άρη Πολεμίου.

Από την άλλη, η ομάδα της Ε.Ν.Α.ΑΘ. μετά την ήττα από την Ανόρθωση φαίνεται να αναπροσαρμόζει τους στόχους της για την τετράδα, αλλά θα επιδιώξει απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. Αμφίβολη λόγω τραυματισμού είναι η αρχηγός των «κιτρινοκκοκκινόμαυρων» Παντελίτσα Αραούζου. ‘ Αξιο αναφοράς στον αγώνα αυτό είναι ότι στους πάγκους των δυο ομάδων θα βρίσκονται δυο πρώην σπουδαίες πετοσφαιρίστριες και αυμπαίκτριες η Αλεξία Ροτσίδου στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. και η Ρούλα Κατσαμπή στην Τεχνοοικία ΑΕΚ. Από αυτό το γεγονός ο αγώνας προκαλεί πρόσθετο ενδιαφέρον.

Τεχν. Σχολή Αυγόρου: ΘΟΙ Αυγόρου – Αρης Πολεμίου

Η ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου μετά την ήττα από την Ολυμπιάδα οπισθοχώρησε στη βαθμολογία και θέλει τη νίκη επί του ουραγού Άρη Πολεμίου και για ψυχολογικούς λόγους. Από την άλλη, ο Άρης θα πάει στο μακρινό Αυγόρου για να παλέψει κάτι που πράττουν σε κάθε αγώνα οι νεαρές παίκτριές του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ