1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2016 12:37

Δεύτερη φορά MVP ο Καπετανίδης που πλήγωσε την... πρώην (photos)

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας. Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των τεσσάρων ομάδων και των ομοσπονδιακών τεχνικών, Πολυτιμότερος παίκτης του Φάιναλ Φορ αναδείχθηκε ο ο διεθνής ακραίος Κώστας Καπετανίδης του Πήγασου Πολίχνης, ο οποίος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το έπαθλο "Νίκος Σαμαράς" με διαφορετική ομάδα, αφού πέρυσι είχε οδηγήσει στον τίτλο τον Ηρακλή. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Άρης, που επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Την απονομή του επάθλου «Νίκος Σαμαράς» έκανε  ο Άρης Γιαμακίδης, ομοσπονδιακός προπονητής.

Την απονομή του Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα του Πήγασου Πολίχνης πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης

Την δεύτερη θέση και Αργυρό Μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του Ηρακλή. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ κ. Βαγγέλης Ντινόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς.

Την τρίτη θέση και Χάλκινο Μετάλλιο ο Α.Σ. Άρης. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος.

Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Αίας Ευόσμου. Τα αναμνηστικά διπλώματα απένειμε ο ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς.

Αναμνηστικά έπαθλα στους διαιτητές της διοργάνωσης. Την απονομή πραγματοποίησε το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Σταμάτης Μιχελινάκης.

IMG_8166.jpg G.G..jpgIMG_8417.jpg G.G..jpgIMG_8388.jpg G.G..jpgIMG_8397.jpg G.G..jpgIMG_8382.jpg G.G..jpgIMG_8377.jpg G.G..jpgIMG_8375.jpg G.G..jpgIMG_8445.jpg G.G..jpgIMG_8403.jpg G.G..jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ