1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2015 19:39

Έτοιμη για την πρόκριση η ΑΕΚ

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει μια σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία έχει αύριο το βράδυ (20:00) η ομάδα της ΑΕΚ που υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού την Μινχάνσκα Μινσκ στον επαναληπτικό αγώνα για τον Α’ γύρο του Challenge Cup.
Πριν από 15 ημέρες στην Λευκορωσία η ΑΕΚ έκανε ίσως την καλύτερη της εμφάνιση, αλλά ηττήθηκε με 3-2 έχοντας όμως την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση καθώς εφόσον επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ αν κερδίσει με 3-2 τότε θα πρέπει να επικρατήσει και στο ‘χρυσό σετ’.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια κλασική ομάδα του ανατολικού μπλοκ που στηρίζεται στη δύναμή της πάνω στο φιλέ. Στο Μίνσκ παίξαμε εξαιρετικά, αλλά αύριο πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα», είπε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο στην Άννα Καβαθά και συμπλήρωσε: «Πρέπει να πιέσουμε πολύ με το δυνατό μας όπλο που είναι το σερβίς, να παίξουμε έξυπνα πάνω στο φιλέ και με τη βοήθεια του κόσμου να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας φέρει την πρόκριση…».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ