1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2015 20:57

Απίθανη ιστορία: Μηδενισμός της Παναχαϊκής από την ΕΕΑ για χρέος του Παγκρατίου στο Μπέλο από το 2004

Εισήγηση για μηδενισμό της Παναχαϊκής με -3 βαθμούς από κάθε αγώνα της στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» έκανε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς με σημερινή της απόφαση έκανε δεκτή την προσφυγή του Χρίστου Μπέλου για χρέος που είχε απέναντι το Παγκράτι από τη σεζόν 2004-05.

Η υπόθεση πράγματι δεν έχει προηγούμενο και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη σημερινή διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία είναι έντονα δυσαρεστημένη και για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Μπέλος (σήμερα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό) είχε αγωνιστεί στον Α.Ο.Παγκρατίου την περίοδο 2004-05 και είχε μείνει απλήρωτος οπότε δικαίως όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να βρει μία άκρη για να εισπράξει τα δεδουλευμένα του.

Το 2006 ο Α.Ο.Παγκρατίου συγχωνεύτηκε με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή που ήθελε να δημιουργήσει τμήμα βόλεϊ και να ανέβει στην Α2. Τα χρόνια πέρασαν και το 2013 η Παναχαϊκή πήρε την άνοδο για την Volleyleague. Έπρεπε να δημιουργηθεί ΤΑΑ ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί η ομάδα στην Volley League και το τμήμα δόθηκε εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του Νίκου Ρουμελιώτη που έχει την ευθύνη της Παναχαϊκής Πετοσφαίριση 2013 μέχρι σήμερα.

H EEA στα πρότυπα της πρόσφατης απόφασης του Ηρακλή για μεταφορά των χρεών στα σωματεία που προέκυψαν από συγχωνεύσεις έκανε δεκτή την εισήγηση του Μπέλου κι έτσι αναμένεται να κοινοποιήσει στον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ την απόφαση της για αφαίρεση -3 βαθμών από κάθε αγώνα της Παναχαϊκής μέχρι να τακτοποιηθεί το χρέος το οποίο πρέπει να είναι κοντά στις 10.000 Ευρώ.

Πηγή: sentragoal.gr

11 σχόλια

  • Comment Link pamvo- fan Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 13:28 posted by pamvo- fan

    χωρις σχόλιο ,ο vrahati -fun!!!!!!

  • Comment Link Volleyball Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 11:54 posted by Volleyball

    Προς VRAHATIFUN

    Κάποιες διευκρινίσεις για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

    Όσον αφορά το θέμα της Παναχαϊκής: όταν δυο εταιρίες συγχωνεύονται, τα χρέη ακολουθούν την καινούρια. Αυτο ισχύει δεκαετίες τωρα, σε καθε είδους συγχωνεύσεις ( απο επιχειρήσεις μέχρι αθλητικά σωματεία) όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο φίλε μου. Κι αυτο ισχύει για να μην γίνονται συγχωνεύσεις εκ του πονηρού, για να γραφτούν χρέη στο χιόνι, οπως πήγε να γίνει στην περίπτωση του Ηρακλή. Μην ξεχνάς οτι λόγω της συγχώνευσης το τμήμα πετοσφαιρισης της παναχαικης, ξεκίνησε απο την Α2 τη ύπαρξη του και όχι απο τα τοπικά. Δηλαδή κέρδισε 3-4 κατηγορίες. Ξέρεις ποσά χρήματα θα χρειαζόταν για να φτάσει απο τα τοπικά στην Α2; 3 χρόνια μπατζετ γλίτωσε, κι αν φυσικά ανέβαινε μια κατηγορία καθε χρόνο.
    Αυτο που υποστηρίζεις εσυ δηλαδή, ειναι το καθε σωματειο που κάνει μια συγχώνευση, να απολαμβάνει τα οφέλη, χωρις να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις.

    Θα ήθελα να κανω κι ένα γενικό σχόλιο. Επειδή αφήνεις να εννοηθεί στα σχόλια σου εισαι παράγοντας. Ξεχάστε την εποχή που αφήνατε ένα χρέος στο τέλος της χρονιάς και μετα ξεκινούσατε την επόμενη σεζόν χωρις να σας νοιάζει. Η αδειοδότηση των ΤΑΑ πήρε ΦΕΚ και ισχύει ως νόμος του κράτους. Αν δεν γνωρίζεις σχετικά πάρε ένα τηλ στη λίγκα να σε ενημερώσουν. Οποίος πληρώνει παίζει πλέον φίλε μου. Οποίος δεν πληρώνει στα τοπικά. Ραντεβού λοιπόν στο τέλος της σεζόν, με τα εξοφλητικα με τις υπογραφές των παικτών σας. Μέχρι τότε καλη επιτυχία στην ομαδα σου.

    Υ.Γ: Ο πασαπ δεν κάνει κουμάντο, ούτε εκβιάζει οπως λες. Απλά ειναι εκει για να εφαρμόζονται οι νόμοι. Σας χαλάει αυτο ε; Δεν πειράζει.

  • Comment Link Β. Κ. Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 18:02 posted by Β. Κ.

    ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  • Comment Link VRAHATIFUN Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 06:43 posted by VRAHATIFUN

    Κύριοι παιχτούρες μου,συνδικαλιστές της...δραχμής (γιατί εκεί το πάτε το βολεάκι με τα μυαλά σας στη...δραχμή δηλ. να το ξανακάνετε ερασιτεχνικό) και που αμέσως μόλις είπαμε τα πράματα μετόνομά τους θιγήκατε. Ακούστε κάτι.Αν δεν σαςπέρναγε με την πολιτική κολοκατάσταση κι αν στο βόλει το σημερινό υπήρχανε τίποτα παράγοντες τύπου ...Θανάση κιόχι σαν κιαυτοί πουνε τώρα σε ΕΟΠΕ και Λίγκα και σας...τρέμουνε θα παρακαλάγατεεεε ρεεεε!!! Βόλει χωρίς 40χρονους αστέρες-συνδικαλιστές , γίνεται (γιατί χωρίς τους ξένους αυτό το βόλει έχουμε), βόλει χωρίςτα λεφτά του παράγοντα δεν έχει. Και θατο δείτε γιατί λεφτά πλέον ΤΕΛΟΣ και κορόιδα να πληρώνουνε τα προ-ΧΡΙΣΤΟΫ του κάθε Μπέλου, επίσης ΤΕΛΟΣ...Εκτός άν από εδώ και πέρα σας πληρώνουνε όλοι αυτοί στα υπουργία και τις επιτροπές που σας δικεώνουνε...

  • Comment Link Αντικειμενικός Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 19:10 posted by Αντικειμενικός

    Προς VRAHATIFUN
    Αν ΕΣΥ πληρώνεις όπως λες τότε τι πρόβλημα έχεις; Αλλά από τα λεγόμενά σου μάλλον δυσκολεύεσαι να πειστείς να κάνεις το σωστό. Μόνο με λεζάντες, φρου φρου και αρώματα δεν γίνεστε παράγοντες εκεί κάτω. Άσε λοιπόν τον ΠΑΣΑΠ, την λίγκα και τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους και εσύ κοίτα να πληρώνεις την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ στην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που παίζει. Αν δεν μπορείς υπάρχει και η Α2, το τοπικό κλπ κλπ κλπ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ