1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-10-2015 12:16

Η Καναδή Μαρίσα Φιλντ στον Παναθηναϊκό

Η Καναδή κεντρική Μαρίσα Φιλντ είναι η εκλεκτή του Γιώργου Ρούσση για το κέντρο του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έκαναν την υπέρβαση  με την απόκτηση μία ξένης αθλήτριας καθώς προέκυψε πρόβλημα στο κέντρο.
Η Ράνια Γκούζου δεν μπορεί να συμμετέχει καθημερινά στις προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων με το Λιμενικό όπου εργάζεται, ενώ η Ελένη Κωνσταντινίδου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.  

Η Φιλτ είναι γεννημένη το 1987 και έχει ύψος 1.89. Έχει αγωνιστεί κολλέγιο Κελόυνα (2005,2006).  Με το πανεπιστήμιο British Columbia κέρδισε δύο φορές το πρωτάθλημα του Καναδά και το 2009 ήρθε στην Ευρώπη για την ισπανικό Θιουδάδ Λας Πάλμας.  Στη συνέχεια πήρε την Γερμανία για την Σινχάϊμ(2010-12), στην Γαλλία για την Ιστρ (2012-13), και ξανά στη Γερμανία για την Τούρινγκεν. Πέρσι αγωνίστηκε στην ελβετική Νοσατέλ. Είναι διεθνής έχει πάρει πάρει μέρος στο Γκραν Πρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, έκανε διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, πριν αυτός, αποσύρει τη συμμετοχή του στην Α1 γυναικών.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ