1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2015 19:00

Ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά στη Νάξο (photos)

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση έναρξης του διεθνούς τουρνουά βόλεϊ προς τιμήν της γυμνάστριας Μαρίας Μπεμπέτσου-ΤΖαννίνη στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου.

Με την παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του προεδρείου του Πανναξιακού ΑΟΝ των προπονητών και των αρχηγών των συμμετεχόντων ομάδων και φυσικά της Μαρίας Μπεμπέτσου – Τζαννίνη που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι η εκδήλωση και η συνέντευξη τύπου για την έναρξη του 1ου διεθνούς τουρνουά βόλεϊ της Νάξου.


Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, και ακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ Σταμάτης Καπίρης. Το βιογραφικό της Μαρίας Μπεμπέτσου-Τζαννίνη παρουσίασε ο διακεκριμένος πρωταθλητής Ελλάδας στο πένταθλο, Ιωάννης Ξενάκης που υπήρξε και μαθητής της στα πρώτα του αθλητικά βήματα. Αμέσως μετά ο Δήμαρχος έδωσε στην Κυρία Τζαννίνη-Μπεμπέκου το λεύκωμα της Νάξου. Ακολούθησαν ερωτήσεις των δημοσιογράφων προς τους προπονητές και τις αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά.

Στην εκδήλωση εκπροσώπησαν από την πλευρά του οικοδεσπότη Πανναξιακού ο προπονητής Ζόραν Κόβασιτς και η αρχηγός της ομάδας Σία Τοτσίδου, τον Ολυμπιακό ο προπονητής Μπράνκο Κοβάσεβιτς και η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου, τον Άρη ο προπονητής Δημήτρης Σολκίδης και η αρχηγός Διονυσία Τυφλιώρη ενώ την Βουλγάρικη Μάριτσα εκπροσώπησαν ο βοηθός προπονητή Γκεόργκι Ίλιεφ και η αρχηγός της ομάδας.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης πρέπει να αναφερθούν η συγκίνηση στα εκτός κειμένου λόγια του προέδρου του Πανναξιακού για την δασκάλα του Μαρία Μπεμπέτσου Τζαννίνη, και η απρόσμενη παρέμβαση από την ανιψιά της «Κας Μαρίας», Χριστίνα Τζαννίνη η οποία σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στην αίθουσα εξυμνώντας το ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της η παρουσία της θείας της και γυμνάστριας Μαρίας Μπεμπέτσου-Τζαννίνη.


pan12.jpgpan3.jpgpan5.jpgpan7.jpgpan8.jpgpan6.jpgpan2.jpgpan9.jpgpan4.jpgpan1.jpgpan11.jpgpan10.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ