1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-05-2015 17:40

Δύσκολος αντίπαλος η Ιταλία, 3-1 την Αυστραλία

Νίκη με 3-1 πέτυχε η Εθνική ομάδα της Ιταλίας κόντρα στην γηπεδούχο Αυστραλία στον Όμιλο του Παγκοσμίου Λιγκ που διεξάγεται στην Αδελαΐδα.
Μπορεί η οικοδέσποινα να κατέκτησε το πρώτο σετ στο έκτο παιχνίδι με την Ιταλία σχετικά εύκολα, ωστόσο η Ιταλία συνέχισε με πολύ καλή εμφάνιση και πήρε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι χωρίς να παρουσιάσουν σταθερότητα, με την Ιταλία να κρατά μία μικρή διαφορά. Μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με τις επιθέσεις του Αντόνοφ η Ιταλία έδειξε την υπεροχή της. Στο δεύτερο σετ με δυνατά μπλοκ και άμυνες η Ιταλία ξέφυγε με 18-15, αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω έχοντας στο πλευρό τους τον κόσμο τους. Ο Έντγκαρ με διαδοχικούς πόντους έδωσε το προβάδισμα 21-20 στους Αυστραλούς, ενώ δύο άσσοι του Γουόκερ τους έδωσαν το σετ. Στη συνέχεια ο ήρωας της κερκίδας, Έντγκαρ, έκανε κάποια λάθη, τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στην Ιταλία να κάνει το 2-1 και ύστερα να τελειώσει εύκολα το τέταρτο σετ.

Τα σετ (με γηπεδούχο την Ιταλία) : 3-1 (25-19, 22-25, 25-21, 25-20)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ