1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2015 18:08

Συνεχίζει με Βεργίδου στην πάσα

Με την Όλγα Βεργίδου βασική πασαδόρο θα συνεχίσει ο ΑΟ Θήρας, όπως ανακοίνωσε σύλλογος. Η διεθνής «μαέστρος» μετά από 10 χρόνια στους Μακεδόνες Αξιού, πέρσι πήρε μεταγραφή στη Σαντορίνη και πήρε την 5η θέση της Α1 γυναικών.


Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με την Όλγα Βεργίδου και για  την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ευχόμαστε στην νεαρή πασαδόρο μια  επιτυχημένη πορεία τόσο για κείνη όσο και για το σύλλογο και καλή δύναμη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

6 σχόλια

  • Comment Link Γνωστης Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 17:02 posted by Γνωστης

    Samuil για πες 2 - 3 ....πρωτοκλασσατες που δεν πηρε ενω μπορουσε αν και απο την επταδα εχεις δει μονο Βεργιδου ,Αρτακιανου που θεωρω εξαιρετικες επιλογες για τα δεδομενα του Ελληνικου πρωταθληματος.

  • Comment Link Φιλαθλος Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 16:34 posted by Φιλαθλος

    Φιλε0 samuil εαν το βημα πσραπανω ειναι εισοδος στην τετραδα με μια σταθερη πορεια στο πρωταθλημα που θα αποπνεει σιγουρια και το βλεμα στο μελλον το ροστερ που στεινει ο Οικονομου ειναι ιδανικο .Αν καποιος νομιζει οτι μια ομαδα την δευτερη μολις χρονια της στην Α1 μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα - εκτος αν εχει μηχανη που κοβει ......πολυ χρημα - αδικει και την διοικηση και τις παιχτριες.

  • Comment Link Τάκης Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 15:28 posted by Τάκης

    Φίλε Samouil,
    μη μου πεις ότι έχεις παράπονο από την περσινή πορεία της ομάδας! Άρα, οι παρατηρήσεις σου (σεβαστές καθ΄όλα) κρύβουν μία δόση πικρίας. Λές η διοίκηση του ΑΟΘ να κρατάει τη Βεργίδου για τα ωραία της μάτια; Από το άλλο μέρος, άν θες να μάθεις την αλήθεια για τη 2η πάσα (για την οποία μιλάς υποτιμητικά) έμπα στο σαϊτ volleyplanet. Προφανώς είναι δικαίωμά σου να θές μία ομάδα κλάσης, αλλά τουλάχιστον μην υποτιμάς τις καλές διαθέσεις, την εμπειρία και το ροστερ της ομάδας.

  • Comment Link samouil Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015 06:46 posted by samouil

    Ρε φιλε αν θελεις να κανης ενα βημα παραπανω δεν πας στις μετριες περσινες επιλογες(Βεργιδου,Μουντακη,Βαρουδακη και μια δευτερη πασαδορο γυρολογο σε ολες τις μετριες ομαδες).Αν ο κορμος των Ελληνιδων δεν ειναι πρωτοκλασατες και κυριως η πασα,και η ακραια,οτι και να φερης σε ξενες μετρια πραγματα θα κανης.Εδω δεν ειδες τον Ολυμπιακο που εσκασε ενα καρο λεφτα στις ξενες και τρομαξε να παρη το πρωταθλημα απο ενα Π.Α.Ο που ειχε τη χειροτερη υποδοχη ever.

  • Comment Link Γνωστης Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 09:04 posted by Γνωστης

    samouil βιαζεσαι , φτιαχνει ελληνικο ροστερ πολυ καλο και φερνει ξενες .....σωστες.Ο Οικονομου ειναι ποιο ωριμος απο ποτε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ