1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-05-2015 19:31

«Ευχαριστούμε, χρειαζόμαστε τη στήριξη σας»

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι σ' αυτή τη νέα προσπάθεια των Εθνικών ομάδων θα υπάρχει η στήριξη της Stoiximan.gr εξέφρασαν στις δικές τους τοποθετήσεις οι αρχηγοί των Εθνικών Ομάδων.
Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών, Ελένη Κιόση, δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Stoiximan για τη χορηγία που προσφέρει στις εθνικές ομάδες. Χρειαζόμαστε στήριξη για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Η εθνική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε μία αρκετά μεγάλη επιτυχία. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και είναι σημαντικό στο ξεκίνημα ενός καλοκαιριού το οποίο προμηνύεται δύσκολο να ξέρουμε ότι υπάρχουν άτομα που μας στηρίζουν. Εμείς από την πλευρά μας εννοείται ότι θέλουμε να πετύχουμε και να συνεχίσουμε ότι χτίσαμε πέρσι το καλοκαίρι. Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Stoiximan.gr που κάνουμε μία τόσο καλή αρχή και μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

1 σχόλιο

  • Comment Link oti-na-nai Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 17:39 posted by oti-na-nai

    Αρχηγός της Εθνικής ο Κοκκινάκης; Μπράβο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ