1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
11-05-2015 19:24

Κωνσταντόπουλος: «Περήφανοι που είμαστε στο πλευρό της ΕΟΠΕ»

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρείας Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος ανέφερε για τη συνεργασία με την ΕΟΠΕ:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την ευκαιρία που δίνουν στην Stoiximan.gr να συμβάλει στην προσπάθεια των εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Εμείς στη "Stoiximan" υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, συμβάλλοντας οικονομικά στις εθνικές ομάδες βόλεϊ και πόλο, καθώς και μέσα από την Ολυμπιακή Επιτροπή, σε καταξιωμένους αθλητές μας που αγωνίζονται στο δρόμο για το Ρίο με τα εθνικά μας χρώματα.

Η αναφορά μας είναι ο αθλητισμός που περνά δύσκολες ημέρες και δοκιμάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα σε όλους τους αθλητές ότι είμαστε μαζί τους και έτοιμοι να στηρίξουμε τις προσπάθειές του που κάνουν για να είμαστε εμείς υπερήφανοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε δίπλα στο ελληνικό βόλεϊ, ένα αγώνισμα με παράδοση στη χώρα μας και που βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Αυτή την περίοδο το ελληνικό βόλεϊ έχει δύο μεγάλες διοργανώσεις το World και το European League και είμαστε περήφανοι που είμαστε στο πλευρό της ΕΟΠΕ μιας Ομοσπονδίας που επιτελεί το σημαντικό έργο της συνεχούς ανάπτυξης του αθλήματος και σε αυτή την προσπάθεια θα μας έχει δίπλα της.

Εκ μέρους της "Stoiximan" θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εθνικές ομάδες στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν το προσεχές διάστημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ