1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2015 19:49

Οι... πρώην μιλούν για τη Λαμία

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Πέντε πρώην προπονητές του Γ.Σ.Λαμία μίλησαν στο STAR Κεντρικής Ελλάδας και στην εκπομπή «Βήμα Για Όλους» για τη φετινή πορεία της ομάδας στη Volleyleague και την επίτευξη της παραμονής, αλλά και για τον πρόεδρο του συλλόγου, Χρήστο Καρβούνη. Νίκος Νεόφυτος, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Γιώργος Γιάτσης, Κώστας Δεληκώστας και Γιάννης Μέλκας.
Διαβάστηκε 10434 φορές

11 σχόλια

  • Comment Link Pamvo fan Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 08:33 posted by Pamvo fan

    Μπορει φιλε μου ο κύριος Καλλιμάνης να βγει και να πει μόνος του τι του χρωστά αν του χρωστά ο παμβοχαικος, ο κύριος Καλλιμάνης γνωρίζει πολλα γυρω απο το βολλευ ,ειναι μέσα στα πράγματα και δεν εχει ανάγκη την υποστήριξη και την " νομική κάλυψη " του κάθε πικραμένου που γράφει εδω για να βγαλει την εμπάθεια του και πιθανόν την δυσαρέσκεια του απέναντι στον παμβοχαικο.
    Kαι κατι τελευταίο .

    Πως εξηγείς φιλε μου ,το γεγονός οτι στον Άρη πρόσφατα βγήκε επώνυμα ο μπαμπαλιουτας και ειπε δύσκολη η κατάσταση στον Άρη ,στην α.ε.κ έκαναν συνέντευξη τυπου οι παίκτες για την δραματική κατάσταση,στην Αλεξανδρούπολη έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση οι παίκτες οτι δεν κατεβαίνουν στις προπονήσεις λογω οικονομικών προβλημάτων......κ.λ.π στην Ορεστιάδα .....,Κηφισιά......!

    Στο παμβοχαικο εκτος της διήμερης αποχής στην αρχή της σεζόν γιατι όλοι μαζι οι παίχτες δεν ξαναβγήκαν επώνυμα και όλοι μαζι να διαμαρτυρηθούν ;

    Περίεργο μου φαινεται καθως δυο εξ αυτών ειναι και συνδικαλιστές .
    Η μηπως ειναι πολυ ελαστικοί και large απέναντι στην διοίκηση.


    Καλημερα σας.

  • Comment Link αγανακτισμενος Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 16:43 posted by αγανακτισμενος

    Αλλα λόγια να αγαπιομαστε pamvo fan οπως παντα!Τι σχεση εχει η αποψη αυτών με το αν πεφτει η εαν σωνεται η ομαδα!Τους πηραν οι ανθρωποι και τους ζητησαν τη γνωμη τους!Κάντε το ιδιο,εχετε τα κοτσια;Δημοσιοποιηστε το κιολας!Ρωτηστε ολον τον κοσμο που συνεργαστηκε μαζί σας στην α1 απο παιχτες εως προπονητες και μανατζερ εντος κι εκτος Ελλαδος ακόμη και τον team manager που ειχατε(αληθεια σε αυτον πόσα χρωστατε;χαχαχα) να δουμε υπαρχει εστω ενας να πει κατι καλο;

  • Comment Link ο κομπαρσος Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 12:21 posted by ο κομπαρσος

    Νο νεμε για να λεμε τα συλλυπητηρια σου στους πιστολιασμενους παικτες και προπονητες της ομαδουλας σου.Μαζι με τις ευχες σου να βρουνε ομαδα του χρονου αφου σιγουρα θα ...σχολασουν οοοολοι απο κει.Οπως καθε χρονο αλλωστε εκτος του παικταρα γιου;;;;Στους μονους που δινει σταθερα λυπη καθε χρονο η ΟΜΑΔΑΡΑ.Κατα τα αλλα ειτε ειστε ειτε δεν ειστε στην Α1 αδιαφορο για το αθλημα αφου κομπαρσοι παντα θα ειστε και τσιρακια της μιας ψηφου στο μαγαζακι που κατερευσε

  • Comment Link pamvo- fan Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 09:07 posted by pamvo- fan

    φιλε εμπαθη αγανακτισμενε ,μεσα στα πραγματα ,καραμπινιερι ,αρκα η όπως αλλιως γραφεις εδω μεσα με τοσα ψευδωνυμα , όταν θα παιξουμε και εμεις play out και σωθούμε τοτε θα φωνάξουμε ,τον μερτεν ,τον κλαρουδα ,τον καζαζη ,και τον ζαλμα να μας πουν τις αποψεις τους.

    προς το παρον ,ειμαστε ανετα σωσμένοι οποτε δεν χρειαζεται να το κανουμε.

    το σχολιο μου δεν περιεχει κανενα ιχνος εμπαθειας για την λαμια που αποτελει ετσι και αλλιως μια ομαδα που συμπαθω γιατι παλευει με ολες τις αντιξοότητες που ταλανιζουν μια επαρχιακη ομαδα.

  • Comment Link αγανακτισμενος Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 18:18 posted by αγανακτισμενος

    Σε ενοχλεί pamvo fan η αληθεια;χαχαχαχα!Γιατί δεν δοκιμαζετε να το κανετε στ'αληθεια να ρωτησετε τους πρωην να δουμε την αποψη τους για την ομαδαρα σας και τον κο Ρωμανο να αποδειχθεί οτι εμεις λεμε αρλουμπες κι εσυ εισαι ο δικαιος και ο σωστος!Αντε στο τοπικο να απαλαχθουμε απο εσας!Δεν χρειαζεται το βολλευ τετοιες ομαδες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ