1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2015 17:43

Ολυμπιακός: «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια»

Με ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός, εγκαλεί την ΕΣΑΠ καθώς δεν έχει γίνει έλεγχος ντόπινγκ στους τελικούς της Volleyleagueαπέναντι στον ΠΑΟΚ.


Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται…

Βρισκόμαστε στα μέσα των τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος της Volley League.

Φέτος το Πρωτάθλημα κατά γενική ομολογία είναι το ανταγωνιστικότερο και με το περισσότερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Τα παιχνίδια όλα της τελικής φάσης, αποζημιώνουν με θέαμα και σασπένς και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο. Γεμάτα γήπεδα χωρίς βία, διαιτησία με ποιότητα ανάλογη που αρμόζει σε τελικούς, εξαιρετική τηλεοπτική κάλυψη.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει όμως και μια παραφωνία. Για πρώτη φορά, σε τελικούς Πρωταθλήματος, δεν έχει γίνει ακόμη αντιντόπινγκ κοντρόλ, όταν ρητά το επιβάλλει η προκήρυξη της διοργανώτριας ΕΣΑΠ!!!

Σε ένα επαγγελματικό Πρωτάθλημα, όπου οι αγώνες είναι συνεχόμενοι και με μεγάλη αγωνιστική διάρκεια, σε ένα Πρωτάθλημα με λίγους αθλητές, πολλοί από τους οποίους σε μεγάλη αθλητική ηλικία και δυστυχώς σε ένα πρωτάθλημα που στο παρελθόν υπήρξαν κρούσματα ντόπινγκ, η μη εφαρμογή αντιντόπινγκ κοντρόλ είναι κρίμα να δημιουργεί σκιές, που πιθανόν να μην έχουν και αντικείμενο.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο  να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται…

ΥΓ1. Ο ΠΑΟΚ δικαίως προς το παρόν προηγείται στους τελικούς. Στη Σύρο στο Κύπελλο, αλλά και χθες, δώσαμε συγχαρητήρια προσωπικά στον Πρόεδρο, τον προπονητή και σε αθλητές του ΠΑΟΚ για τις νίκες τους.

ΥΓ2 Ο ευαίσθητος αρμόδιος Υπουργός κος. Κοντονής σε θέματα διαφάνειας και νομιμότητας, γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα ή μάλλον, γνωρίζει ότι γίνονται οι τελικοί του Πρωταθλήματος;

6 σχόλια

  • Comment Link παοκαρα μια ζωη Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 12:33 posted by παοκαρα μια ζωη

    κοιταξτε ποιοι μιλανε για ντοπινγκ αυτοι που καθε τεσσερα σε ολυμπιακους αγωνες βρισκεται και ενας αθλητης του στιβου ντοπαρισμενος κεντερης,θανου, γκουσης,χαλκια, χρονδοκουκης και αλλοι πολλοι που αυτοι τη στιγμη μου διαφευγουν να δω τωρα που θα τους αποβαλει η ουεφα απο το τσαμπιονς λιγκ που θα βρουν τα λεφτα για τα συντηρουν τα τμηματα τους

  • Comment Link Pamvo fan Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 07:17 posted by Pamvo fan

    Τι να πει κανείς;;;;
    Ο επίσημος Ολυμπιακός τα χώνει στην Εσαπ,δλδ στον μεχρι πρότινος μέλος του δ.συμβουλιου της ομάδας του τον κο Ταρνατορο που τυγχάνει να ειναι και προεδρος της Εσαπ.
    Επιτέλους λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει απο τα λεγόμενα μεγάλα σωματεία.
    Υγ 1 οι παίχτες του ΠΑΟΚ ειναι μεγάλης αθλητικής ηλικίας ,ενω του Ολυμπιακού όλοι παίζανε στο εφηβικό περυσι.(ειδικά χριστοφιδελης ,Στεφανου)

    Υγ 2 ας εχουμε υπόψιν μας όλοι οτι συνήθως τα συμβόλαια στο βολλευ τελειώνουν 30/4 οποτε μην σας εκπλήξει το 3-0 στα παιχνίδια.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 20:40 posted by ΑΛΕΞ

    "...πολλοί από τους οποίους σε μεγάλη αθλητική ηλικία και δυστυχώς σε ένα πρωτάθλημα που στο παρελθόν υπήρξαν κρούσματα ντόπινγκ"...
    Αν δεν κάνω λάθος, από τους παίκτες των δύο ομάδων ντοπαρισμένος στο παρελθόν έχει βρεθεί μόνον ένας και αυτός αγωνίζεται τώρα στον Ολυμπιακό: ο Χριστοφιδέλης (το 2010 ως παίκτης του Παναθηναϊκού).
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί...

  • Comment Link Εδώ γελάνε Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 18:32 posted by Εδώ γελάνε

    Δέν ξέρω ποιού μεγάλου μυαλού ήταν ιδέα αυτή η ανακοίνωση αλλά ήθελα νά ξέρω εάν προηγείτο στίς νίκες η ομάδα σας θά τό είχατε θίξει τό θέμα?Τό μόνο πού καταφέρατε είναι νά σάς βγάλει σύνθημα η Πυλαία.Οί υπόλοιποι απλά γελάμε.

  • Comment Link παλαιογαυρος Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 16:08 posted by παλαιογαυρος

    Ειναι σιγουροι στον Ολυμπιακο οτι θελουν αντιντοπινγκ κοντρολ?????? λεμε τωρα.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ