1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2015 23:29

Κουντούρης: «Τα 5 κύπελλα είναι μόνο η αρχή»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά το 5ο κύπελλο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού  ο  πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Κουντούρης, δήλωσε:
 
«Μόλις τελείωσε το 3ο φετινό final four που συμμετέχει η ομάδα μας για φέτος και ο απολογισμός είναι τρεις τελικοί και δύο κύπελλα. Μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική χρονιά έχουμε και άλλα final four να συμμετάσχουμε και σε άλλα αθλήματα. Σήμερα κατακτήσαμε το πέμπτο συνεχόμενο κύπελλο στο βόλεϊ γυναικών, σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε συνηθίσει στα δύσκολα. Αυτό το ρεκόρ είναι μόνο η αρχή, απο τα καλύτερα που έρχονται για τον Ολυμπιακό απο την επόμενη σεζόν,που θα έχουμε απαλλαγεί εξολοκλήρου απο τα χρέη του παρελθόντος».
Διαβάστηκε 2897 φορές

2 σχόλια

  • Comment Link em Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 13:29 posted by em

    Συγγνώμη φίλε Αεκτζή, αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί στη δήλωση προέδρου ομάδας που πανηγυρίζει και προσδοκά η ομάδα του να συνεχίσει να είναι ακόμα καλύτερη. Πραγματικά στο λέω, χωρίς ειρωνία.. Δηλαδή να γκρινιάξουμε για κάτι -και εγώ μαζί σου-, αν ήταν προκλητικός ή κάτι άλλο. Και το άρθρο αφορά τη συγκεκριμένη δήλωση Κουντούρη, όχι τον Μαρινάκη ή δεν ξέρω ποιον άλλον... Τι νόημα έχει να μεταφέρουμε τα παραπονα μας από το ένα σπορ στο άλλο δεν αντιλαμβάνομαι.

  • Comment Link nacho32 Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 21:53 posted by nacho32

    Φίλοι και συνοπαδοί Ολυμπιακοί το θέμα είναι ότι η αλαζονεία και η έπαρση που σας διακατέχει τα τελευταία 20 με 25 χρόνια από την υψηλότερη θέση π.χ,την θέση του προέδρου σε όλα τα αθλήματα στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών στο μπάσκετ(και πιο πολύ στο ποδόσφαιρο που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει),μέχρι τον τελευταίο φίλο-οπαδό της ομάδας σας είναι κάτι το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή από εσάς τους ίδιους,γιατί κάποια στιγμή έρχονται και οι ήττες αποτυχίες και νομοτελειακά τα πράγματα θα πάρουν την κατιούσα. Λοιπόν για να μην μακρηγορώ θέλω να πω το εξής,δεν παίζεται μόνοι σας σε οποιαδήποτε άθλημα, υπάρχουν και άλλες ομάδες οπότε χαμήλα την μπάλα σεμνά και ταπεινά,για να μην χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Φιλικά και χωρίς ειρωνία και κακοπροαίρετη σκέψη από ένα ΑΕΚΤΖΗ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ