1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-03-2015 15:23

Volley day στην Κυψέλη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ημέρα βόλεϊ θα είναι το ΣάβΗμέρα βόλεϊ θα είναι το Σάββατο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα δει την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα να δίνουν κρίσιμους αγώνες. Έτσι η διοίκηση του τριφυλλιού κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν το βόλεϊ.βατο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα δει την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα να δίνουν κρίσιμους αγώνες. Έτσι η διοίκηση του τριφυλλιού κάλεσε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν το βόλεϊ.


«Το Σάββατο (7/3) αναμένεται να είναι άκρως βολεϊκό με τις γυναίκες να ανοίγουν την αυλαία της Volley Day στις 3.00μ.μ κόντρα στους Μακεδόνες και λίγο αργότερα στις 5.30μ.μ οι άντρες να παίρνουν τη σκυτάλη και να υποδέχονται τον Άρη στο κλειστό του Πανελληνίου. 

Αμφότερες οι ομάδες περιμένουν μια καταπράσινη και κατάμεστη Κυψέλη!

Οι Αμαζόνες του Ρούση ολοκληρώνουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους στο δεύτερο γύρο και θέλουν τη νίκη αλλά και τη στήριξη αφού πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για το Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος που κοντοζυγώνουν. 

Από την άλλη, οι "πράσινοι" του Ανδρεόπουλου διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για την τετράδα και θέλουν με τη στήριξη του κόσμου να συνεχίσουν νικηφόρα, κάνοντας το καθήκον τους! 

Το σύνθημα λοιπόν είναι ένα: Όλοι Κυψέλη για να στηρίξουμε τα τμήματα βόλεϊ του Τριφυλλιού!»

Διαβάστηκε 280 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ