1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-01-2015 23:14

Μέλκας: «Χρειάζεται... σπίθα ο κόσμος»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Τον αγώνα για να επιστρέψει ο κόσμος του Άρη στο γήπεδο θα κάνει ο νέος προπονητής Γιάννης Μέλκας, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Εθνικό.




«Όταν χάνεις, τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο Εθνικός έχει ταλέντο στην επίθεση. Σε μας δεν βγήκε η τακτική στο σερβίς και στο κομμάτι μπλοκ άμυνα. Όπου πιέσαμε το στο σερβίς, ο Εθνικός ξεπέρασε τα προβλήματα με την επίθεσή του.  Αν έβγαιναν κάποια πράγματα πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πέρασαν αρκετά χρόνια που έλειπα από την ομάδα του Άρη αλλά μέσα αυτές τις 10 μέρες ένιωσα κομμάτι της ομάδας. Ο πάγκος του Άρη είναι τιμή και ευθύνη. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Έχουμε μπροστά μας ένα βουνό. Όταν έρχεσαι να κοουτσάρεις στη Μίκρα και έρχονται και μνήμες. Το 1997 δεν είναι πολύ μακριά. Πρέπει να δώσουμε τη σπίθα και για να έρθει ο κόσμος».

Ο Πολωνός διαγώνιος του Άρη Μιχάλ Καμίνσκι που έκανε ντεμπούτο δήλωσε: «Δεν περίμενα να τελειώσει 0-3 το ματς. Περίμενα ότι θα παίρναμε περισσότερα, ένα σετ ή και τη νίκη. Η ατμόσφαιρα στον Αρη είναι καλή και αν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή, βγαίνει και στο γήπεδο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Άρη που με βοηθούν στην προσαρμογή».
Διαβάστηκε 299 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ