1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-01-2015 16:07

Μιγιαήλοβιτς: «Ήρθα για να πάρουμε το Πρωτάθλημα»

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο νέος παίκτης του Φοίνικα Σύρου, Νικολά Μιγιαήλοβιτς. Ο πρώην αγαπημένος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θέλει να κάνει αυτό που δεν κατάφερε πέρσι, όταν έφτασε στους τελικούς με την ομάδα του Έβρου. Το νέο αστέρι του Φοίνικα φωτογραφήθηκε με κασκόλ, αλλά και τη νέα του φανέλα. 

Πέρσι έφτασε κοντά στο να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τώρα δηλώνει έτοιμος να τα καταφέρει με τον Φοίνικα Σύρου, όπως άφησε να εννοηθεί στην άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Ήρθα στον Φοίνικα πρώτα για να περάσουμε στα ημιτελικά και μετά για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μιλούσα με τον Φοίνικα δέκα μέρες και είχα δώσει το λόγο μου. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά», παρά τις αντιδράσεις από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. «Είναι στο μυαλό μου ότι θα πάω να δω τους παλιούς μου φίλους αλλά όταν μπούμε στο γήπεδο θα τους ξεχάσω».

Τον Μιγιαήλοβιτς υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλης Βαμβακούσης και η κόρη του Άντζελα η οποία εκτελούσε χρέη μεταφράστριας. Ο Νίκολα θα ταξιδεύσει το απόγευμα ακτοπλοϊκώς για τη Σύρο εκεί όπου αναμένεται να φθάσει το βράδυ. Οι φανατικοί φίλοι του Φοίνικα ετοιμάζουν υποδοχή στο νέο αστέρι του νησιού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ