1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2014 21:45

Ανδρεόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός να εγκαταλείψει; Τι λέτε!»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκούς Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε μετά τον αγώνα στην κάμερα της Νova ότι η ομάδα του δεν θα μπορούσε να παρατήσει ένα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
 
«Ο Ντιάτσκοφ είναι πολύ καλός παίκτης. Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκός γνώριζα τις δυσκολίες, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα έχει κάνει άλματα. 
 
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε και τότε που «πέταξε το πινακάκι του» και έδειχνε να εγκαταλείπει, τελικά η ομάδα του επέστρεψε απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός να εγκαταλείψει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Τι λέτε; Είχα να το ζήσω 12 χρόνια και το ευχαριστήθηκα». Στο πέμπτο σετ σετ ο Ολυμπιακός έβγαλε πολύ καλές άμυνες και βγήκε σε πολύ ωραίες κόντρα επιθέσεις
 
Για τους παίκτες του: «Συγχαρητήρια κυρίως στους αμούστακους γιατί δείχνουν πάθος. Μπαίνουν και δείχνουν ότι έχουν μέλλον. Αν προσπαθήσεις να είσαι δίπλα τους και να τους καταλάβεις θα δεις ότι αυτοί οι παίκτες είναι το μέλλον». 
 
Για τον κίνδυνο αποπροσανατολισμού: «Δεν αποπροσανατολίζεται ο Ανδρεόπουλος. Είχαμε στόχο τους 11-12 βαθμούς και έχουμε 18. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ήρεμος. Δεν είναι η ώρα του, αλλά θα φτάσει γρήγορα ψηλά. Πρέπει να βγάλουμε το κομμάτι στα παιδιά που διοικούν το τμήμα». 
Διαβάστηκε 747 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link o palios Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 16:18 posted by o palios

    ase ta megala logia dimitraki, ta idia eleges ke stin lamia 7 xronia oute ena pekti den eftiakses kathe xrono me tis metagrafes epiviones,pou vriskete tora i lamia?? stous pirates se pirane grigora xampari!!! oso gia to xthesino pexnidi prepi na kanis ena doraki ston alo dimitri pou se esose apo ton diasirmo me tin katapliktiki diaxirisi tou pexnidiou. Gia pesmas kati diaforetiko pou ekanes ? exi dikio o dimosiografos akoma ke to pinakaki petakses..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ