1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
22-12-2014 14:44

Νίκη με ανατροπή για τον Γιάννινα ΑΣ

Μεγάλο δίποντο στην ΕΣΠΕΔΕ με ανατροπή πήρε ο Γιάννινα ΑΣ, ο οποίος νίκησε την ΦΕ Ιωαννίνων παρόλο που βρισκόταν πίσω με 2-1 σετ.
Οι μικρές της ΦΕΙ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουν το τρίποντο στο ντέρμπι των Ιωαννίνων , αφού προηγούμενες με 2-1 και 22-14 δεν μπόρεσαν να πάρουν το τέταρτο σετ και μοιραία με χαμηλή ψυχολογία ηττήθηκαν στο τάι-μπρέικ .

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που η ΦΕΙ ήταν σχεδόν πλήρης και παρά τις απουσίες στις προπονήσεις έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, όπου με πιεστικό σερβίς δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή και με καλές επιλογές στην επίθεση κατάφεραν να διασπάσουν το πολύ ψηλό μπλοκ του ΓΑΣ , έτσι στο πρώτο σέτ ήταν καταιγιστικές κερδίζοντας το με 25-14.

Στο δεύτερο ο ΓΑΣ ανασυντάχθηκε και εκμεταλλευόμενος κάποια λάθη και αδράνεια των αθλητριών της ΦΕΙ είχε σε όλο το σετ μικρό προβάδισμα το οποίο διεύρυνε στο τέλος κερδίζοντας το σετ με 25-21 και ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο σετ από την αρχή είχε μπροστά τα κορίτσια της ΦΕΙ η οποία δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα ξέφυγε με 17-10 και τέλειωσε νικηφόρα το σετ με 25-20 , προηγούμενη 2-1 στα σετ .

Στο τέταρτο η ΦΕΙ από την αρχή ήταν μπροστά αρχικά με 13-8 μετά με 18-12 , μετά με 22-14 και εκεί που όλοι περίμεναν να τελειώσει το ματς , τα κορίτσια της σταμάτησαν απότομα τον φρενήρη ρυθμό τους . Ούτε τα δύο τάιμ άουτ ούτε οι αλλαγές του προπονητή της δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κατάσταση , έτσι παρά την σχεδόν άριστη υποδοχή δεν μπόρεσαν να τελειώσουν δέκα συνεχόμενες επιθέσεις , η άμυνα χάλασε, έτσι ο ΓΑΣ με όπλο την εμπειρία των αθλητριών του και το αποτελεσματικό μπλοκ προηγήθηκε με 23-22 και πήρε το σετ με 25-23 ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ.

Το πέμπτο σετ ήταν υπόθεση διαδικαστικού χαρακτήρα αφού τα κορίτσια της ΦΕΙ έως τον ενδέκατο πόντο δεν υπήρχαν στο γήπεδο ο ΓΑΣ προηγήθηκε με 11-1 , η ΦΕΙ έκανε μια ύστατη προσπάθεια παίρνοντας 6 σερί πόντους και εκεί σταμάτησαν πάλι , έτσι ο ΓΑΣ το πήρε με 15-9 και μαζί και το δίποντο.

Πολλοί οι θεατές του αγώνα που μετά από πολύ καιρό γέμισαν το κλειστό της Λιμνοπούλας, και αποζημιώθηκαν με το παραπάνω .

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Καλογήρου) , Χριστοδούλου, Τάσση, Μάστορα, Τάσση, Κόντου, Βερυκίου ,Βώττη , Βαρτζιώτη, Χριστοδούλου, Τσουβέλη,Παπασπύρου.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής-Τσιούπης) Παπάζογλου, Λάγκα, Κλούμπα, Τζαλαλή, Βαρτζιώτη, Χαρατζόγλου,Στεφάνου Στεφ., Παππά-Ζώη, Βούλγαρη, Στεφάνου Σωτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ