1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2014 19:29

Γιάννης Λάιος: «Οι περισσότεροι παράγοντες που ασχολούνται με τον αθλητισμό δεν τον αγαπάνε»

Την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του βόλεϊ από έναν ειδήμονα του αθλήματος, τον Γιάννη Λάιο, είχαν οι σπουδαστές της αθλητικής δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Ο καταξιωμένος προπονητής, Δρ. του Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέλυσε τους κανονισμούς του αθλήματος, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του ελληνικού και του παγκοσμίου βόλεϊ. «Δυστυχώς πολλοί από αυτούς που ασχολούνται με το βόλεϊ ως παράγοντες δεν αγαπάνε το άθλημα. Υπάρχει έλλειψη οργάνωσης και υποδομών. Στην εθνική ομάδα οι παίκτες θα έπρεπε να κάνουν περισσότερες προπονήσεις και να βρίσκονται πιο πολύ χρόνο μαζί», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Λάιος αναφέρθηκε στις «χρυσές» στιγμές του ελληνικού βόλεϊ και υποστήριξε ότι μπορεί και στο μέλλον να υπάρξουν ανάλογες αρκεί να γίνει σωστή δουλειά. «Η συμμετοχή μας στη διοργάνωση του World League θα βοηθήσει αρκεί να καταφέρουμε να πάμε γιατί υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις», υπογράμμισε ενώ σε ερώτηση για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, απάντησε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους αλλά, σε σύγκριση με την περσινή ομάδα, του λείπει ο ηγέτης. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ και η Αλεξανδρούπολη ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην εξάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ