1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2014 23:21

Μουστακίδης: «Δεν λέει τίποτα η κορυφή»

Χαρούμενος με την άνετη νίκη της ομάδας του ήταν ο Σάκης Μουστακίδης, τονίζοντας παράλληλα ότι η εικόνα της ΑΕΚ δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της.

«Είναι ευχάριστο ότι νικήσαμε εύκολα. Η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και η αξία της δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή εικόνα. Εμείς πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο γιατί έρχεται ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Είναι 4η αγωνιστική ακόμα και δε λέει τίποτα η κορυφή. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή τύχη στην ΑΕΚ».

Ο ακραίος του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας είπε:

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ έχει προβλήματα και αν την πιέζαμε δεν θα άντεχε. Παίξαμε στο μπλοκ συγκεντρωμένα στην αρχή και πήραμε εύκολα τη νίκη.Η πρόκριση στην Ευρώπη μας βοήθησε ψυχολογικά γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια.Δεν έχουμε βάλει στόχο στην Ευρώπη, απλά θέλουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Είναι νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα, αλλά ο περσινός τελικός ήταν ένα μάθημα για μας. Γινόμαστε καλύτεροι και συνεχίζουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ