1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-11-2014 23:07

Κόβαζιτς: «Μπορούμε την πρόκριση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την πίστη του στην πρόκριση την επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ εξέφρασε ο προπονητής της Πανναξιακού, Ζόραν Κόβαζιτς μετά την ενθαρυντική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα με την Μινσκ. Η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1 αλλά ο Σέρβος ήταν ευχαριστημένος.

«Παίξαμε ένα καλό ματς ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ. Είχαμε καλή υποδοχή, είχαμε συγκέντρωση, αλλά δεν τελειώσαμε κάποιες φάσεις στο πρώτο σετ με αποτέλεσμα να το χάσουμε όμως συνεχίσαμε έτσι και στο β' σετ και με μεγάλη συγκέντρωση το πήραμε», είπε ο Ζόραν Κόβαζιτς μετά το ματς και συμπλήρωσε: «Η Μινχάνκσα είναι μια ψηλή και έμπειρη ομάδα κι εμείς όταν άλλαξε ρυθμό παίζοντας πλέον με πολύ λίγα λάθη. Όμως δεν είχαμε υπομονή ενώ χάσαμε πολλές εύκολες μπάλες. Για τον Πανναξιακό είναι πολύ σημαντικό το ότι παίξαμε ένα τέτοιο ματς και στο γήπεδο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε στο 'χρυσό σετ' και να διεκδικήσουμε την πρόκριση»
Διαβάστηκε 500 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ