1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2014 15:34

Κοντοστάθης, Κασαμπαλής εκτός Εθνικού λόγω πρωταθληματος Ενόπλων Δυνάμεων

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τις κλήσεις που έγιναν στους Γρηγόρη Κοντοστάθη, Σταύρο Κασαμπαλή για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Στρατού Ξηράς για το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που θα γίνει 2-7 Δεκεμβρίου.
Για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα βόλεϊ των Ενόπλων Δυνάμεων γίνεται χωρίς προηγουμένως να έχει υπάρξει συνεργασία με την ΕΣΑΠ ώστε να υπάρχει έγκαιρος και σοβαρός προγραμματισμός και φυσικά χωρίς καμία προβολή.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο αθλητών του σε κρίσιμη περίοδο τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τους αγώνες στο Τσάλεντζ Καπ καθώς ο προπονητής της ομάδας του Στρατού Ξηράς κ.Γρηγορακάκης θέλει τους δύο αθλητές δύο εβδομάδες νωρίτερα για προετοιμασία (από τις 15 Νοεμβρίου), ενώ κάτι ανάλογο δε συμβαίνει στις ομάδες των άλλων Σωμάτων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.
Διαβάστηκε 767 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ