1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2014 00:41

Ο Ολυμπιακός 4-0 την Κηφισιά σε «κρας τεστ» πριν τις «κιτρινόμαυρες» δοκιμασίες

Πριν από τους αγώνες τους στο πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους» ο Ολυμπιακός και η Κηφισιά είπαν να ξεμουδιάσουν και να ανεβάσουν στροφές.

Ο Ολυμπιακός που έχει μπροστά του τη δοκιμασία με τον Άρη στη Μίκρα αλλά και την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ποσογίλνιτσα στην Αυστρία δοκίμασε τις δυνάμεις απέναντι στην Κηφισιά που έχει να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Ρέντη και ο Κώστας Αρσενιάδης ήθελε να δώσει τον αγώνα για να ρολάει ο αμερικανός πασαδόρος Όστιν.Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 στη κανονική διάρκεια, ενώ παίχτηκε και 4ο σετ το οποίο έληξε 20-18 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν χρησιμοποίησε τους Χριστοφιδέλη, Γιούρισιτς αλλά έπαιξε στο 2ο και στο 3ο σετ ο Νίκος Σμαραγδής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και 4ο σετ το οποίο έληξε 20-18 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στον Α.Ο.Κηφισιάς προφυλάχθηκαν λόγω μικροτραυματισμών οι Γιοβάνοβιτς, Παπαγγελόπουλος, ενώ απουσιάζει και ο Νικολάκης.

Τα σετ: 25-19, 26-24, 25-19.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Πελεκούδας, Τακουρίδης, Μαρούλης, Κλαρκ, Σωτηρίου, Ντιάσκοφ / Στεφάνου (λ), Σμαραγδής, Τζελάτι, Κοκκινάκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Όστιν, Κόβαλτσουκ, Φερέρα, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Σουλτανόπουλος / Ταμπουρατζής (λ), Μαντέκας, Κόντας Κυπριανός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ