1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2014 16:35

Νίκος Γώγος: «Να ευχαριστηθούμε την κατηγορία» (video)

Στο περιθώριο της κλήρωσης της Α2 ανδρών και γυναικών, δηλώσεις στην κάμερα του volleynews.gr παραχώρησε ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του ΓΣ Χαλανδρίου, Νίκος Γώγος.
«Στόχος της ομάδας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να ευχαριστηθούμε την κατηγορία. Η ομάδα πρόερχεται από τρεις συνεχόμενες ανόδους, επομένως ήταν σε μια διαδικασία πρωταθλητισμού, πλέον αυτό που μας απασχολεί είναι να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ, να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, και να το ευχαριστηθεί η ομάδα. Η προετοιμασία κυλάει καλά, υπάρχουν βέβαια κάποιες δυσκολίες με το γηπεδικό, που πιστεύω όμως ότι θα λυθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα. Το κλίμα είναι θετικό, κι αυτό ήταν εξ αρχής επιδίωξη μας, νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχω εικόνα από τα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων, ωστόσο περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο δε νομίζω ότι υπάρχει ομάδα η οποία αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και να κάνει τη διαφορά στον όμιλο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ