1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-08-2014 21:28

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για Wild Card

Όπως αναμενόταν, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ότι η αντικατάσταση των Βριλησσίων στο νέο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, θα γίνει με Wild Card και κάλεσε τις ενδιαφερόμενες ομάδες να καταθέσουν αιτήσεις μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Αξίζει να συμειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται αυτό το μέτρο, το οποίο έχει περάσει στον κανονισμό από το 2011. Το μπαλάκι πλέον πηγαίνει στην ΕΟΠΕ που καλείται να αποφασίσει ποια ομάδα εκ των ΖΑΟΝ, Θέτιδας Βούλας ή Άρη θα πάρει τη θέση των Βριλησσίων.
 Η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ λαμβάνοντας υπ όψιν την επιστολή του ΦΟ Βριλησσίων με την οποία ο σύλλογος ενημέρωσε για την απόφαση του να μην συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 κι αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα σύμφωνα με τους κανονισμούς αποφάσισε:

Την αντικατάσταση της ομάδας του ΦΟ Βριλησσίων στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών 2014-2015 με ομάδα στην οποία θα δοθεί wild card σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης & Διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και στο ειδικό παράρτημα το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ

Ως εκ τούτου η ΕΟΠΕ καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να διεκδικήσουν την wild card (τα κριτήρια συμμετοχής με wild card στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών μπορείτε να τα δείτε εδώ κι εδώ) να αποστείλουν μέχρι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.00 τις αιτήσεις τους στην Ομοσπονδία

Η αξιολόγηση των αιτήσεων θα γίνει από Ειδική Επιτροπή της ΕΟΠΕ η οποία θα ενημερώσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την χορήγηση της Wild Card.

3 σχόλια

  • Comment Link Metinaksiasou Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014 09:17 posted by Metinaksiasou

    Ζαοναρα τι έγινε σου πέφτει δύσκολος ο όμιλος???? και θέλεις να τη "κανεις" μπας και χαρείς κάτι από Α1? Πάλεψε μέσα στα γήπεδα της α2 και κατάφερε το με την αξία σου....

  • Comment Link leon Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 22:52 posted by leon

    Tην wild card μπορεί να την πάρει και ο Ηρακλής Κηφισιάς;

  • Comment Link ΖΑΟΝαρας Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 20:36 posted by ΖΑΟΝαρας

    Οι ανεκδιήγητοι διοικούντες την ΕΟΠΕ για άλλη μια φορά παραβιάζουν και καταπατούν τους κανονισμούς που οι ΙΔΙΟΙ φτιάχνουν, απλά για ΑΛΛΗ μια φορά προσπαθούν να ευνοήσουν κάποιους ημέτερους !

    Το άρθρο 10 του Κανονισμού Πρωταθλημάτων είναι σαφέστερο και λέει τα εξής :


    Άρα πολύ άπλα οι όμιλοι που θα συμπεριλαμβάνονταν τα Βριλήσσια είναι οι 2 του Νότου, άρα δικαίωμα έχουν οι ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες ΖΑΟΝ και ΘΕΤΙΔΑ ΒΟΥΛΑΣ.

    Οι κύριοι ΕΟΠΕαρχες πάνε στη 3η λύση της wild card για τον απλούστατο λόγο να βάλουν στο κόλπο της ανόδου στην Α1 την ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
    Όλες οι κινήσεις που γίνονται τελευταία λειτουργούν μόνιμα ΚΑΤΑ των ομάδων της ΑΤΤΙΚΗΣ.

    Ξυπνήστε επιτέλους , ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ότι ΟΛΑ τα κέντρα αποφάσεων είναι εκτός ΑΤΤΙΚΗΣ πλέον ;

    ΖΑΟΝαρα στάσου στο ύψος σου και διεκδίκησε ότι δικαιούσαι, ΠΡΕΠΕΙ να συνεννοηθείτε με την ΘΕΤΙΔΑ και να διεκδικήσετε να ανέβει μια και των δύο σας.

    Κύριοι της ΕΟΠΕ υπάρχει και αθλητική δικαιοσύνη και εκεί θα βρουν το δίκιο τους οι ομάδες αυτές αρκεί να ... ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα που η ίδια η ΕΟΠΕ τους δίνει !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ