1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 20:20

Με πολλά νέα πρόσωπα το ξεκίνημα στην ΑΕΚ

Ένα δύσκολο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε για το γυναικείο βόλεϊ της ΑΕΚ, κι ένας ακόμα δυσκολότερος χειμώνας ακολουθεί, για την ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη.

Ο κόουτς των κιτρινόμαυρων έκανε «τιτάνια» υπομονή, όλο το καλοκαίρι, θέλοντας πάση θυσία να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης, και τα κατάφερε, στελεχώνοντας μαζί με το Χρήστο Δούκα μια ομάδα, που φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την περυσινή, και δε μπορεί να κάνει βλέψεις πρωταθλητισμού, ωστόσο φιλοδοξεί σε μια τουλάχιστον αξιοπρεπή σεζόν.

Με ελάχιστα κοινά πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι, και μόνες «παραμονές» αυτές των «ηρωιδών» Δήμητρας Γιακουμή, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα και της νεαρής Ζωή Φάκη, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το ρόστερ της φετινής ΑΕΚ, με ορισμένα ακόμα κορίτσια από τις Κορασίδες: «Γιακουμή, Ιβάνοβα, Φάκη, Κακουράτου, Κουνάδη, Λαγουδάκη, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Παρασκάκη, Νικούλη, Παπαδόπουλου, Τοντάι, Πατέλη, Σκαρλάτου, Ρίζου, Μπέλια».

2 σχόλια

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 12:17 posted by pao29

    nikoletta η νικολακη δεν καταλαβες οτι απο φετος θα κατεβασετε και εσεις ρολα;θα βλεπετε πρωταθλημα κοιταζοντας αποκοματα απο παλιες εφημεριδες.Την γιακουμη παντως την ηθελα στον Αυτοκρατορα.

  • Comment Link nikoletta Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 22:44 posted by nikoletta

    Μπράβο στην Γιακουμή που έμεινε.Άλλωστε είχε τόσες προτάσεις.Όλες οι ομάδες της α1 την Γιακουμή ζητούσουν.Έφυγες από τον Ολυμπιακό και η καριέρα σου πήρε την κάτω βόλτα.Ετοιμάσου να παίζει ντέρμπι παραμονής στο Κατσάνειο και στο Μαρκόπουλο.Τουλάχιστον κατάλαβες ότι ο Ολυμπιακός δεν σε έχει ανάγκη.Και χωρίς εσένα μια χαρά μπορεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ