1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-08-2014 19:52

Κακουράτου: «Θα δώσουμε παραπάνω απ' όσο μπορούμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για την επιλογή της να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά και τις βλέψεις της ομάδας στη νέα δύσκολη αυτή σεζόν που έρχεται, μίλησε στο aekarena.gr, η Ξένια Κακουράτου.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι φέτος στην ομάδα της ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Ένωσης θέλησα να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Η ΑΕΚ παραμένει πάντα μεγάλη ομάδα και δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μου σε ότι αφορά τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που υπήρχαν. Για μένα ήταν και είναι μεγάλο κίνητρο το γεγονός πως θα αγωνίζομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα».

Όσον αφορά τους στόχους η νεαρή αθλήτρια του Δικεφάλου σχολίασε:

«Θεωρώ πως έχουμε φτιάξει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους αλλά η κάθε μια μας θα κάνει παραπάνω από αυτό που μπορεί. Έχουμε μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά για να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται" ανέφερε και συνέχισε λέγοντας: "Είναι μια μεταβατική χρονιά για την ΑΕΚ. Κατανοούμε τις δυσκολίες αλλά εμάς η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Δεν σημαίνει κάτι το γεγονός πως δεν θα έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να μπαίνουμε για τη νίκη, ανεξάρτητα από τους στόχους". Όσο για την παρουσία του κόσμου σχολίασε: "Η ΑΕΚ φημίζεται για τον κόσμο της. Έχω ζήσει ως αντίπαλος την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ να το δω και από κοντά σαν αθλήτρια της ΑΕΚ πλέον. Με την στήριξη του μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα».
Διαβάστηκε 323 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ