1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-04-2014 00:29

Μέλκας: «Τα λάθη, μας στέρησαν το θαύμα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η Νίκη Αιγινίου έψαχνε ένα θαύμα στην Κυψέλη, αλλά δεν τα κατάφερε και ο προπονητής ομάδας Γιάννης Μέλκας τόνισε:
Ήρθαμε εδώ ξέροντας ότι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι και ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά από τη στιγμή που είχαμε μαθηματικές ελπίδες έπρεπε να παλέψουμε. Παλέψαμε, αλλά τα λάθη στα δύο πρώτα σετ και το τέταρτο μας έκαναν να χάσουμε το παιχνίδι. Στο τέταρτο σετ πίστευα ότι μπορούμε να το πάμε στο πέμπτο γιατί ο Παναθηναϊκό έδειξε σημάδια άγχους, αλλά τα λάθη δεν μας άφησαν να κυνηγήσουμε το θαύμα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα πρέπει να δούμε απ' εδώ και πέρα τι θα κάνουμε, μετά την ήττα του Άρη με την Παναχαϊκή. Από τη στιγμή που έχουμε μαθηματικές ελπίδες πρέπει να παλέψουμε για αυτό το θαύμα. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι ζωή ή θάνατος για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε πώς παίζει ο Άρης, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε σοβαροί γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ο ακραίος της Νίκης Αιγινίου Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός φάνηκε καλύτερος. Νομίζω σε κάποιες φάσεις που ήταν να περάσουμε μπροστά, κάναμε εύκολα λάθη, γιατί δεν μπήκαμε τόσο παθιασμένοι από την αρχή. Πιστεύω τα δώσαμε όλα ειδικά από το τρίτο σετ που το πήραμε και μετά προσπαθήσαμε. Κυνηγούσαμε το θαύμα, συνεχίζουμε έχοντας άλλα τρία ματς, αν και είναι δύσκολο να πετύχουμε τον στόχο μας. Πλέον είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να παραμείνουμε στην Α2. Θα δούμε τα πιθανά σενάρια και θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα ματς. Το ταξίδι ήταν μακρύ και δεν έχει τελειώσει ακόμη».
Διαβάστηκε 319 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ