1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2014 14:12

Παντελής Ταρνατόρος: «Έχετε απομονωθεί»

Χαλκίδα. Του: Στέφανου Λεμονίδη
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος τοποθετήθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χαλκίδα με τις εργασίες της δεύτερης ημέρας:
«Το βόλεϊ δεν έχει φέρει επιτυχία επί σειρά δεκαετιών, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Γιατί να το έχουν σε εκτίμηση στην Πολιτεία; Η προτεραιότητα του κράτους είναι οι συνταξιούχοι, η υγεία, η παιδεία και ότι περισσέψει το δίνει στις αθλητικές ομοσπονδίες. Αν θα έμπαιναν κριτήρια για τα αθλήματα, δεν ξέρω αν το βόλεϊ θα παρέμενε στην πρώτη κατηγορία. Πρέπει η ΕΟΠΕ να γίνει λιγότερο καχύποπτη, να γίνει εξωστρεφής. Ο κύριος Μαυρομάτης πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του, όπως και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Να ανοίξετε τις πόρτες, έχετε απομονωθεί. Να δώσετε ελπίδα. Μην είστε σίγουροι ότι θα πάρετε και τις 790.000 ευρώ. Αν δεν μπορείτε να δώσετε μια προοπτική, έχετε αποτύχει. Χρειάζεται οικουμενικότητα και ένας ηγέτης.

Κανονικά έπρεπε να παραδώσετε το κλειδί στον Υπουργό. Μιλάτε συνεχώς για τους υπαλλήλους και δεν μιλάτε για βόλει. Οι υπάλληλοι είναι ένα μικρό κομμάτι του βόλει. Όταν έχετε λειτουργικά έξοδα 815.000 ευρώ, τι μπορείτε να κάνετε;

Οι προτάσεις έπρεπε να έρθουν στα χέρια μας εδώ και 15 ημέρες.

Πρέπει να κάνετε τηλεδιασκέψεις ως ΔΣ και Επιτροπές, για να γλυτώσετε λειτουργικά έξοδα.

Να κάνετε οργανόγραμμα στην Ομοσπονδία . Δεν μπορεί να σας ικανοποιούν και οι 33 υπάλληλοι...», είπε μεταξύ άλλων ο Ταρνατόρος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ