1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2014 14:04

Όταν κατουράς στη θάλασσα...

Χαλκίδα. Του: Στέφανου Λεμονίδη
Οι τοποθετήσεις των μελών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΠΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Χαλκίδα
Διωνάς Γιώργος: Είναι γελοία η περικοπή των επιχορηγήσεων. Πρέπει να διεκδικήσουμε και να ξεκινήσουμε από εδώ. Έχω προσχέδιο ψηφίσματος, δεν μπορούν να μας κόψουν παραπάνω. Διαφωνώ με την επιβολή παραβόλων-προστίμων στα σωματεία. Δεν μπορούμε να τους ζητάμε λεφτά, όταν τους χρωστάμε πολλά και δεν θα τα πάρουν ποτέ.

Βαλσαμής Ανδρέας: Να γίνουν μεταγραφές στο τέλος του πρώτου γύρου.

Βέτσας Απόστολος: Γιατί η τοποθέτηση του προέδρου Μαυρομάτη, με την οποία συμφωνώ, δεν έγινε το 2011; Οι γονείς να μετέχουν στο παιχνίδι και να σφυρίζουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα . Να παίζουν ομάδες που δεν έχουν αντιπάλους στις Ενώσεις τους, όπως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, σε πρωταθλήματα άλλων Ενώσεων. Να αλλάξουν τα γεωγραφικά όρια των Ενώσεων, να παραμείνουν τέσσερις σε όλη την Ελλάδα"

Γιάννης Στουραΐτης: Όλες οι Ομοσπονδίες είχαν κομματικό διαβατήριο. Πάμε να απενοχοποιήσουμε την ΕΟΠΕ απ όλα τα χρέη. Στην ΕΣΠΑΑΑ χρωστάμε 120.000 για το ΙΚΑ. Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η αποχή των διαιτητών; Που πάμε; Αν περάσουν αυτά καλύτερα να πάμε στα σπίτια μας. Αν περάσουν αυτά, ντρέπομαι που είμαι μέλος αυτού του διοικητικού συμβουλίου. Όπως λέει και μια παροιμία "όταν κατουράς στη θάλασσα , το βρίσκεις στο αλάτι". Θα τα βρούμε μπροστά μας.

Αλαγιάννης Κώστας: «Δεν μπορούμε να τα βγούμε πέρα στην ΕΣΠΑΑΑ με λειτουργικά έξοδα 110.000 ευρώ».

Θανάσης Μαργαρίτης: «Τα σωματεία πληρώνουν τα πάντα. Πάμε σε διάλυση ορισμένων σωματείων. Το βόλει ανδρών πάει πιο γρήγορα προς το θάνατο, απ ότι των γυναικών. Δεν είδα ποτέ ένα κίνητρο για τα σωματεία που κάνουν ανάπτυξη. Και δεν μιλάω για χρηματικό κίνητρο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ