1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2013 18:16

Έκλεισε τη χρονιά με τρίποντο ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών. Επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή Κηφισιάς στην πρώτη αναμέτρηση του Σπύρου Χουντουμαδη με την παλιά του ομάδα. Επίσης η ΡΟύξι Ντουμιτρέσκου για πρώτη φορά αγωνίστηκε κόντρα στην Παναθηναϊκό, 3 χρόνια μετά την αποχώρηση της.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά, πήρε τα δύο πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε στην υποδοχή δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα των βορείων προαστίων να πάρει το σετ. Καλύτερος ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Ρούση στο 4ο σετ πήρε δίκαια την 7η νίκη σε 10 αγώνες. Αντίθετα, ο Ηρακλής Κηφισιάς γνώρισε την 7η ήττα του και έμεινε στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς. Ο Α΄γύρος θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής το Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Τα σετ: 3-1 (25-13, 25-18, 19-25, 25-21)

ΠΑΟ (Ρούσης): Μιλοβάνοβιτς, Βασιλαντωνάκη, Μερτέκη, Τζίμα, Καββαδία, Γκούζου / Κελεσίδου (λ), Νούσου, Μπίσκου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦ. (Χουντουμάδης): Κουντουρά, Ντουμιτρέσκου, Βλαχάκη, Διώτη, Καπέλου, Γκουντιμενκο / Σάκκουλα (λ).

«Θέλω ρυθμό και διάρκεια»

«Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν αρκετά καλοί. Μετά χαλαρώσαμε αδικαιολόγητα. Είμαι ευχαριστημένος που νικήσαμε και είμαστε μέσα στην 4αδα μετά από 10 αγωνιστικές αλλά θέλω να αποκτήσουμε ρυθμό και διάρκεια και να καθαρίζουμε πιο εύκολα αυτούς τους αγώνες», δήλωσε ο Ρούσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ