1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-03-2015 01:14

Καζάζης: «Θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο»

Όπως ο Γιάννης Καλμαζίδης, έτσι και ο Δημήτρης Καζάζης έκανε λόγο για σκληρό τελικό, και τόνισε πως θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο.
«Είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα είναι ένας πολύ σκληρός τελικός καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν από τέτοια παιχνίδια και νομίζω ότι αυτό που θα επικρατήσει είναι το "θέλω" της κάθε ομάδας. Θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο και νομίζω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να κάνει αυτό το βήμα, αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια, πίστη και υπομονή», είπε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Καζάζης κι όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε πάλι πέντε σετ όπως και στα ματς πρωταθλήματος σημείωσε: «Δεν έχει σημασία αν θα πάει στα πέντε σετ αλλά το να πετύχουμε τον στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου

Γνωριζόμαστε πολύ καλά και θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και όποιος αντιμετωπίσει καλύτερο τα ατού του άλλου θα κερδίσει. Αλλά αυτό απαιτεί διάρκεια και συγκέντρωση ως το τέλος γιατί αν χαλαρώσεις τότε θα δώσεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να γυρίσει το παιχνίδι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ