1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2014 23:49

Ανανέωση της Μεμετζή και οργάνωση επιπέδου Α1 στον ΑΟ Θήρας

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του ΑΟ Θήρας στην οποία παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και η προπονήτρια Ελένη Μεμετζή

Δια στόματος του Προέδρου του Ομίλου κ. Γ. Συνολάκη έγινε ιστορική αναδρομή στην ίδρυση της ομάδας καθώς και ένας απολογισμός των 20 μηνών της ζωής της.

Ανακοινώθηκαν δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου οι οποίες θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με κορυφαία την διοργάνωση τουρνουά προς τιμήν των Ευαγγέλου και Λούλας Νομικού με τίτλο ‘’Νομίκεια’’ και πρόθεση των διοικούντων είναι να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα καθώς στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν ο Α.Ο. Θήρας, μαζί με δύο ακόμη ελληνικούς συλλόγους και μιας ομάδας από το εξωτερικό. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει την 1η εβδομάδα του Μαΐου.

Στη συνέχεια οι διοικούντες ευχαρίστησαν τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας, τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που βοήθησαν την μέχρι τώρα πορεία της καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού που συμπαραστάθηκε στην μέχρι τώρα πορεία με την παρουσία του στο γήπεδο, ενώ τέλος ανακοινώθηκε και η δημιουργία site του Ομίλου.

Ανανέωση συνεργασίας με Ελένη Μεμετζή

Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Συνολάκης αμέσως μετα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την νυν προπονήτρια της ομάδας κ. Ελένη Μεμετζή τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι «επ’ αόριστο…».

Επίσης ανακοινώθηκαν οι κ.κ. Γεωργίου και Πάνου στο πόστο του βοηθού προπονητή και υπεύθυνου γραφείου τύπου αντίστοιχα.

Όσον αφορά την μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου ο κ. Συνολάκης σημείωσε πως: «…ακόμα είμαστε πάνω στο τρένο των πανηγυρισμών. Βλέπουμε παίχτριες, υπάρχουν σκέψεις αλλά θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα μετά το Πάσχα», ενώ αναφορικά με τους στόχους της ομάδας τονίστηκε ότι την επόμενη σεζόν όλοι θέλουν να εξασφαλιστεί η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Τέλος η Ελένη Μεμετζή δήλωσε μετά την παραμονή της στον πάγκο του ΑΟ Θήρας: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Συνολάκη. Τον θεωρώ δικό μου άνθρωπο εκτός από Πρόεδρο. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους ανθρώπους της Σαντορίνης. Ειλικρινά τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.
Αυτό που κάναμε ήταν άθλος, δε το περιμέναμε. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Περάσαμε πολλά αλλά σημασία έχει πως τα καταφέραμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ