1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2014 21:34

Γιάννης Νικολάκης: «Νίκες ψυχολογίας πριν την ΑΕΚ»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, δήλωσε για την νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Καταρχήν είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ολυμπιακού. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα σε 5 μέρες παίξαμε δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι (με τα Βριλήσσια για το Κύπελλο) και σήμερα με τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικές για τον κόσμο».

Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Απόψε είχαμε δύο κομμάτια να διαχειριστούμε. Το ένα ήταν η συγκέντρωση του μυαλού μας και το άλλο ήταν η σωματική κούραση. Ωστόσο, παλέψαμε με τον σωστό τρόπο και πήραμε και στα δύο παιχνίδι τη νίκη».

Σε ερώτηση για το επερχόμενο ντέρμπι του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε: «Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει γυναικείο βόλεϊ και πόσο επηρεάζεται από τον παράγοντα της ψυχολογίας. Άρα είναι πολύ σημαντικές αυτές οι νίκες που πήραμε για την κατάσταση στην οποία θα παρουσιαστούμε και κόντρα στην ΑΕΚ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ