1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2013 18:44

Θα καταγγείλουν το Ρέθυμνο

Eπιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελίας θα στείλει η νορβηγική Στοντ στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία για τη στάση του ΟΠΕΡεθύμνου,
επειδή γνώριζε ότι δεν θα μεταβεί στη ρεβάνς και παρόλα αυτά τους εξανάγκασε να πληρώσουν 15.000 ευρώ και να ταλαιπωρηθούν επί δυο ημέρες.

Η νορβηγική ομάδα ταξίδεψε οδικώς 100 χιλιόμετρα για το Τρονχαιμ και από εκεί αεροπορικώς για την Κοπεγχάγη, άλλαξαν αεροπλάνο για την Αθήνα , με νέα πτήση πήγαν στο Ηράκλειο και μετά απο ωριαίο οδικό ταξίδι στο Ρέθυμνο. Το ταξίδι τους διήρκεσε 23 ώρες και άλλες τόσες για την επιστροφή, με κόστος 15.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά ενώ ο ΟΠΕΡ γνώριζε εξ αρχής ότι δεν θα πάει στη ρεβάνς, κάτι που τους εξόργισε και θα ζητήσουν την τιμωρία τους από την Ευρωπαική Συνομοσπονδία και την πληρωμή των εξόδων τους για το ταξίδι στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτριες του ΟΠΕΡ πληροφορήθηκαν το βράδυ της Κυριακής με sms , ότι δεν θα ταξιδέψουν στη Νορβηγία!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ