1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-07-2022 21:02

Βριλήσσια: Παρέμεινε για δεύτερη χρονιά η Σοφία Σολωμού

Μετά την παραμονή του προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου στον πάγκο και την ανανέωση με το βασικό κορμό, η διοίκηση των Βριλησσίων ανακοίνωσε την παραμονή και της Σοφίας Σολωμού για δεύτερη χρονιά στο νέο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΟΒ αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με την Σοφία Σολωμού για τη νέα σεζόν της Πρι Λιγκ 2022-23. Η Σοφία είναι γενημμένη στις 13/4/1998, αγωνίζεται στην θέση της ακραίας και έχει ύψος 1μ83. Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, δύο φορές στην Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα, δύο φορές στο Αιγάλεω και στον ΓΣ Ηλιούπολης.

Μετά την ολοκλήρωση της παραμονής στο ΦΟΒ, η αθλήτρια δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για δεύτερη χρονιά σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη παράδοση. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ με υγεία και χωρίς τους τραυματισμούς και τις πολλές ατυχίες που είχαμε πέρυσι.»

Η διοίκηση του συλλόγου μας εύχεται υγεία στην Σοφία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα των Βριλησσίων.»

Βριλήσσια ρόστερ

Πασαδόροι: Παυλοπούλου Βασιλική, Όλγα Λογαρά

Ακραίες: Σοφία Σολωμού

Διαγώνιες: Ελένη Έρωτα

Κεντρικές: Κοραλία Μποκή, Αγγελική Στάθη

Λίμπερο:

Προπονητής: Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ