1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2022 16:21

Συνεχίζουν με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο στον πάγκο τα Βριλήσσια

Στον πάγκο των Βριλησσίων θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος. Ο πολύπειρος κόουτς που μεταμόρφωσε αγωνιστικά την συγκεκριμένη ομάδα τα τελευταία χρόνια και την έκανε ιδαίτερα ανταγωνιστική, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου για τέταρτη χρονιά, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Pre League.

H σχετική ανακοίνωση του ΦΟΒ αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος και τη σεζόν 2022-23 θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας.Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών.»

Από την πλευρά του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο των βορείων προαστίων:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου για μια ακόμη σεζόν. Ειδικότερα τον κύριο Δημήτρη Έρωτα και την πρόεδρο της ομάδος κυρία Έφη Χρόνη .Ελπίζω η οικογένεια των Βριλησσίων να γευτεί πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ