1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2021 16:17

Στο πλευρό της Εθνική γυναικών βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Στο πλευρό της Εθνικής γυναικών στη Λάρισα βρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Γιώργος Σκούρτης μαζί με τον Α' Επιμελητή του ορθοπεδικού τμήματος κ. Νικόλαο Σούρα και με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Εμπορικής Ανάπτυξης Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κ. Νικόλαο Κόλλια για να παρακολούθησαν τους αγώνες του πρώτου τουρνουά του τρίτου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην πόλη της Θεσσαλίας, η αντιπροσωπεία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center παραβρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής γυναικών την Κυριακή 9 Μαΐου και παρέδωσε σε όλες τις αθλήτριες αλλά και στο προπονητικό επιτελείο από έναν φάκελο με την προσωπική κάρτα νοσηλείας τους.

Στο φινάλε της προπόνησης, η διεθνής διαγώνια Ανθή Βασιλαντωνάκη παρέδωσε στο Γενικό Διευθυντή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Σκούρτη μία αναμνηστική μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητριών.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παραβρέθηκε ο Α' Αντιπρόεδρος Κώστας Χαριτωνίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής Νίκος Δατσέρης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ