1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2020 20:49

Πρόδρομος Καλαϊτζίδης: Διορία μέχρι την Δευτέρα στον ΠΑΣΑΠ και επίθεση σε Πελεκούδα

Σε τροχιά σύγκρουσης βρίσκονται πλέον το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 με το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών αθλητών (ΠΑΣΑΠ).

Ο φορέας των αθλητών αρνείται να υπογράψει το περίφημο μνημόνειο συνεργασίας με την ΕΣΑΠ (διοργανώτρια του πρωταθλήματος) με το οποίο θα ρυθμίζονται όλα τα παλιά χρέη των ΤΑΑ προς του αθλητές εάν προηγουμένως ο Ηρακλής δεν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς τον Κώστα Χριστοφιδέλη, Νίκο Σμαραγδή, Απόστολο Αρμενάκη και Κώστα Γκιρτζίκη προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 Πρόδρομου Καλαϊτζίδη,

Ο παράγοντας του Ηρακλή με δηλώσεις του στο volleyplanet.gr επιτέθηκε κατά του ΠΑΣΑΠ και ειδικά κατά του προέδρου του Παναγιώτη Πελεκούδα με σκληρούς χαρακτηρισμούς, ενώ είπε πως εάν μέχρι αύριο 5/10 δεν έχει υπάρξει εξέλιξη θα αποσύρει τον Ηρακλή από το πρωταθλημα Volley League 2020-21.

«Επειδή αυτό γίνεται 3η χρονιά τώρα, εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι θα τελειώσει θετικά! Εγώ προσωπικά τους έχω δώσει διορία μέχρι τη Δευτέρα (σ.σ αύριο) να υπογράψουμε το χαρτί. Αν δεν το υπογράψουμε, το απόγευμα θα κάνω μία συνέντευξη τύπου στην οποία θα ανακοινώσω ό,τι αποσύρω την ομάδα Σε αυτή την περίπτωση όλη την ευθύνη την έχει ο ΠΑ.Σ.Α.Π. Έχω μαζί μου, υπέρ μας τους υπόλοιπους 9 προέδρους της Λίγκας, τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο, τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, που μεσολάβησε για να βρεθεί λύση. Αλλά δεν μπορώ τελικά να καταλάβω ποιον εξυπηρετεί ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Α.Π… Αλλά ο Ηρακλής, είναι Ηρακλής! Δεν μπορεί να παίζει με τα ψυχολογικά του Πελεκούδα και του κάθε Πελεκούδα» ανέφερε ο Μάκης Καλαϊτζίδης στην ιστοσελίδα volleyplanet.gr. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ