1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2018 09:10

'Αρτεμις Κορυδαλλού: «Γίνε ο έβδομος παίκτης μας»

Την οικονομική στήριξη των φιλάθλων της, ζητάει μέσω της αποκτησης χρυσής, ασημένιας κάρτας η απλών κουπονιών, η Άρτεμις Κορυδαλλού.

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου με σύνθημα "Γίνε ο έβδομος παίκτης μας" και την συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Pre League, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κατόχους των παραπάνω καρτών για τα προνόμια που μπορούν να έχουν, σε περίπτωση που τις επιλέξουν.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Παρασκευή 26/10/2018 έχεις τρεις τρόπους να βοηθήσεις και να ενισχύσεις την ομάδα σου,στο πολύ δύσκολο φετινό ταξίδι της PRE LEAGUE Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.Αγόρασε την ΧΡΥΣΗ Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ή πάρε απλά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης και δώσε τη δική σου ώθηση στην ομαδα μας.

Ανάλογα με την επιλογή σου:

1)Προτεραιότητα στα εντός έδρας παιχνίδια της Γυναικείας μας ομαδας.

2)Συλλεκτικά αναμνηστικά.

3)Αυθεντικές ρέπλικες της αγωνιστικής μας εμφάνισης με το δικό σου όνομα ή της αγαπημένης σου αθλήτριας με την υπογραφή της.

4)Φωτογράφηση με τη γυναικεία μας ομαδα και αφίσα της φωτογραφίας σας με όλες τις υπογραφές των πρωταγωνιστριών της φετινής πορείας.

4)T-shirt του Συλλόγου

5)Συμμετοχή σε κλήρωση με πλούσια δώρα στον τελευταίο εντός έδρα αγώνα της περιόδου..Ζητείστε από τη γραμματεία μας το ειδικό έντυπο των προνομίων ανά κατηγορία ή στείλτε μας για πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο inbox μας.

«ΓΙΝΕ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ